ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 1-3

Ντροπιαστική ήττα που συνεπάγεται και αποκλεισμό από το κύπελλο δέχτηκε απόψε η ομάδα μας. Η άλλοτε σπουδαία έδρα και ομάδα είναι πλέον μπυραρία στην οποία έρχονται όλοι διασκεδάζουν και φεύγουν Ούτε το ότι προηγηθήκαμε στο σκορ ήταν αρκετό για να αποφύγουμε τα ρεζιλίκια αφού η Αελ με μπασκετική ευστοχία πέτυχε τρία τέρματα και πήρε την σπουδαία πρόκριση. Η ήττα και ο τρόπος που ήρθε ξεχείλισε το ποτήρι. Και οι υπεύθυνοι να μην μπορούν πλέον ο κόσμος θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε αλλαγές αλλά όχι αυτές που ανέμεναν οι περισσότεροι αφού στο αρχικό σχήμα επανήλθε ο Αντωνιάδης που πήρε θέση δίπλα από τον Μοράις, όπως επίσης οι Σολωμού και Κλουκόφσκι στα δυο άκρα της άμυνας. Η διάταξη 4-2-3-1 είχε τον Ατόρνο στην κορυφή με στηρίγματα στα δυο άκρα τους Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου στα δυο άκρα και τον Μπενασούρ σε ρόλο οργανωτή.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα μας αφού μόλις στο 2 ήρθε το γκολ όταν μετά από μια ατομική ενέργεια του Αλεξάνδρου, ο Ατόρνο που πήρε την ασίστ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 1-0 έδωσε την αίσθηση σε όλους ότι ο αγώνας θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Η Αελ στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση έφτασε στην ισοφάριση όταν στο 12 ο Κλουκόφσκι ανέτρεψε τον Μπεμπέ και ο Χριστοδούλου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Βοου ήταν εύστοχος και το 1-1 έστειλε το πρώτο ανησυχητικό μήνυμα.

Η ομάδα μας αντέδρασε καλά μετά το γκολ και κατάφερε να κρατήσει την μπάλα με τρόπο δημιουργικό και να φτάνει με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Ντεκρά. Στο 27 ο Ατόρνο έχασε την ευκαιρία για το γκολ όταν την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας. Η ανατροπή δεδομένων ήρθε απρόσμενα στο 40 όταν σε μια ξαφνική αντεπίθεση της Αελ ο Μοντειρο με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Το 1-2 πάγωσε το μισοάδειο ΓΣΠ αφού πλέον η Αελ ήθελε ακόμα ένα τέρμα για την προκριθεί. Μέχρι το τέλος του ημίχρονου δεν έγινε κάτι ουσιαστικό  παρά το ότι η ψυχολογία ήταν πλέον υπέρ των φιλοξενουμένων.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Μαντούκα να περνά στη θέση του Χαραλαμπίδη σε μια προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού η Αελ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να κερδίσει την μάχη του κέντρου. Το σοκ ήρθε στο 63 όταν ο Βοού με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη επιστροφή η μπάλα χτύπησε στον Χιώτη και κατέληξε στα δίκτυα.

Το 1-3 έκανε ακόμα πιο βαρετά τα πόδια των παικτών μας που πλέον έπρεπε να πετύχουν τέρμα για να αποφύγουν το ρεζιλίκι. Ο Γιοβάνοβιτς πέρασε στον αγώνα τον Αλωνεύτη στη θέση του Κλουκόφσκι αρχικά και στη συνέχεια τον Μπουντιμίρ στη θέση του Μπενασούρ.

Τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν στο 67 όταν ο Βοού αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα έτσι η Αελ έμεινε με 10 παίκτες. Αναπόφευκτα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρους έτσι η μπάλα παιζόταν πλέον στο δικό της μισό.

Οι παίκτες μας κρατούσαν την μπάλα αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό και την ικανότητα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από μια αναιμική κεφαλιά του Μπουντιμίρ δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αξιόλογη ευκαιρία.

ΑΠΟΕΛΧιώτης, Σολωμού, Μοράις, Αντωνιάδης, Κλουκόφσκι (Αλωνεύτης), Πίντο, Τζιόλης, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Μπενασουρ, Ατόρνο

Κίτρινες: Κλουκόφσκι, Χιώτης, Αντωνιάδης

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!