ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής 1-2

Kαταδικαστική ήττα που πρακτικά μας στερεί το πρωτάθλημα δέχτηκε σήμερα η ομάδα μας. Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Αελ ήρθε η τραγωδία απέναντι στην ομάδα του Φανιέρου. Δυστυχώς η ομάδας μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παρόλο που δεν αξίζαμε την ήττα πληρώσαμε τα πολλά αρνητικά στοιχεία. Το ακατανόητο πλάνο και διάταξη του Δώνη είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη η νευρικότητα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Ερμής προηγήθηκε ανέλπιστα, ισοφαρίσαμε αλλά τα αμυντικά κενά είχαν κόστος αυτή τη φορά με αποτέλεσμα να δεχτούμε και δεύτερο τέρμα. Από την άλλη η Αελ έκανε το αναμενόμενο στο Τσίρειο με την Ανόρθωση οπότε το -3 από την κορυφή είναι αυτή τη φορά ασήκωτο.

Ο αγώνας

Η ομαδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα γεγόνος που εδωσε τη δυνατότητα στον Ερμή να κρατήσει την μπάλα περισσοτερο την μπαλα και να είναι η ομάδα που έφτιαξε την πρωτη μεγάλη ευκαιρία. Αυτη έγινε στο 10 οταν ο Πάρντο απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μπεμπά.

Σταδιακά η ομαδα κατάφερε να βρει τα πατήματα της και με τον Γκόμες να εχει ουσιαστική συνεισφορά αρχισάμε να ανεβάζουμε στροφές. Η πρωτη μεγάλη ευκαιρία στο 28 ηταν διπλή με πρωταγωνιστή τον Κακά του οποίου την κεφαλία και στη συνέχεια το πλασέ απέκρουσε  με υπερένταση ο Αραμπατζής. Το καλό δεκάλεπτο στο οποίο πιέσαμε τον Ερμή δεν εφερε το γκολ αφού η τελικη προσπάθεια στις φάσεις που έγιναν δεν ηταν η καλύτερη δυνατή με πιο χαρακτηριστικές τις ευκαιρίες των Μαντούκα και Σαντίν.

Στο διάστημα αυτό ο Ερμής αρκέστηκε στο να αμύνεται και να επιχειρεί να γινει επικίνδυνος με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να μπορει να απειλήσει. Η υπεροχή της ομάδας στο δευτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου ηταν έντονη αλλά δεν εφερε το πολυπόθητο γκολ ετσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα με την ομαδα μας να κρατά την μπάλα αλλά να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ γεγονός που ανάγκασε τον Δώνη να προχωρήσει στην πρωτη αλλαγή στο 56 με τον Αλωνεύτη να περνα στη θέση του Ντε Βινσετι. Τα πράγματα πήραν την πιο αρνητική τροπή οταν δυο λεπτα αργότερα ο Ερμής πήρε προβάδισμα στο σκορ οταν σε μια ανύποπτη φάση ο   Τακπατζούμι με μια παράξενη κεφαλια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πάρντο.

Το γκολ έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια των παικτών μας αφού ακόμα και πιο έμπειροι θόλωσαν. Η επόμενη κίνηση από τον Δώνη ήταν η είσοδος του Χαραλαμπίδη στη θέση του Γκόμες που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης έτσι βρεθήκαμε πάλι στο ίδιο σημείο έτσι στο 74 μπήκε μέσα ο Μπενασούρ για να διορθωθεί το προηγούμενο λάθος.

Όταν στο 81 ο Αντωνιάδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 δόθηκε η εντύπωση ότι είχαμε χρόνο για την ανατροπή αλλά στο 85 ο Ζάρκοβιτς μας σκότωσε.

ΑΠΟΕΛΠάρντο, Κακά, Αμορίν, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Γκόμες (61΄ Χαραλαμπίδης), Βινίσιους (74΄ Μπενασούρ),  Μοράις, Μαντούκα, Ντε Βινσέντι (57΄ Αλωνεύτης), Σαντίν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!