ΑΠΟΕΛ VS Ολυμπιακός 0-0

Η ομάδα μας πρόσθεσε ακόμα μια αποκαρδιωτική εμφάνιση στο ενεργητικό της και με την όλη της παρουσία δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος παρουσιαστήκαμε υποτονικοί και κατώτεροι των περιστάσεων . Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πίσω και από την Ανόρθωση. Ποδοσφαιριστές και Γιοβάνοβιτς παίζουν με τη φωτιά αφού τα δεδομένα είναι πλέον εις βάρος μας από κάθε άποψη. Με την αναμενόμενη εντεκάδα παρέταξε τον ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς αφού ο Ατόρνο προτιμήθηκε στην κορυφή της επίθεσης έχοντας σαν στηρίγματα τους Τρισκόφσκι και Μαντούκα στα δυο άκρα. Ο Μαρσίνιο είχε ρόλο οργανωτή ενώ οι Μοράις και Μποαβεντούρα επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα. Ο Κακά ήταν η μόνη μίνι έκπληξη αφού προτιμήθηκε αντί του Ζόρζε που έμεινε στον πάγκο.

Ο αγώνας είχε από την αρχή την αναμενόμενη εικόνα με τον ΑΠΟΕΛ να κρατά μπάλα και να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού. Από νωρίς φάνηκαν και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε αφού η ομάδα δυσκολευόταν αφάνταστα να πιάσει καλό ρυθμό. Τα εύκολα λάθη στο χώρο του κέντρου και η αδυναμία να απειλήσουμε από τα άκρα έκαναν την εδαφική μας υπεροχή ανούσια.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός κατάφερε από στημένες φάσεις να γίνει απειλητικός σε 1-2 περιπτώσεις στέλλοντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν θα ερχόταν εύκολα για τον ΑΠΟΕΛ. Στο 10’ ο Σολωμού χρειάστηκε να διώξει δύσκολα διορθώνοντας λανθασμένα έξοδο του Πάρντο ενώ στο 15 ο Αουρέλιο έχασε καλή ευκαιρία.

Η προβληματική μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας μας ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς να αλλάξει πλευρές τους Τρισκόφσκι και Μαντούκα χωρίς όμως να μπορεί να αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό η εικόνα της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 42 μετά από ένα σουτ του Μαντούκα το οποίο απέκρουσε ο Σετκους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα να χάνει πολύ καλή ευκαιρία στο 48 όταν η κεφαλιά του Ατόρνο πέρασε μόλις έξω. Το ορεξάτο ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια αφού ο ρυθμός της ομάδας μας έπεσε γεγονός που ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς να προχωρήσει εκ νέου σε εσωτερική αλλαγή βάζοντας τον Τρισκόφσκι στην κορυφή και τον Ατόρνο στο δεξί άκρο.

Τα δεδομένα δεν μπορούσαν να αλλάξουν έτσι η πρώτη κίνηση από τον πάγκο έγινε στο 66 με τον Σόουζα να αντικαθιστά τον Μαρσίνιο που και πάλι δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο έπρεπε. Προηγήθηκε τεράστια ευκαιρία του Μιροσάβλιεβιτς. Χωρίς αυτοσυγκέντρωση και με το άγχος να κυριεύει τους παίκτες μας τα δεδομένα δεν μποόρεσαν να αλλάξουν αφού στις 1-2 ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να κάνουν το γκολ.

Η είσοδος των Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου δεν μπόρεσε να διαφοροποιήσει τα δεδομένα έτσι το τελικό σφύριγμα του Τράττου βρήκε τους παίκτες μας να φεύγουν ξανά με σκυμμένα τα κεφάλια από το γήπεδο. Ο κόσμος που έδωσε και πάλι το παρών τους αποδοκίμασε προπονητή και παίκτες αφού η εικόνα της ομάδας ήταν για ακόμα μια φορά τραγική.

Κίτρινες: Κακά, Μποαβεντούρα, Χαραλαμπίδης

ΑΠΟΕΛΠάρντο, Σολωμού, Μποαβεντούρα, Κακά (82 Αλεξάνδρου), Ολιβειρα, Πίντο, Μοράις, Μαντούκα (72 Χαραλαμπίδης), Τρισκόφσκι, Μαρσίνιο (66 Σόουζα), Ατόρνο

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!