ΑΠΟΕΛ Vs Σαλαμίνα 3-1

Ο αποτελεσματικός και καλός κατά διαστήματα ΑΠΟΕΛ πήρε το ζητούμενο στον αποψινό αγώνα διατηρώντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Αελ που κέρδισε την Ομόνοια. Τα τρια γκολ πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα έκριναν τον αγώνα και παράλληλα άφησαν μια πικρή γεύση στους απαιτητικούς οπαδούς μας. Και αυτό γιατί μετά την μείωση του σκορ από τη Σαλαμίνα η νευρικότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας μας. Σαν αποτέλεσμα είδαμε σε ακόμα έναν αγώνα τον αντίπαλο μας να δημιουργεί φάσεις από το πουθένα. Στα θετικά περνά το γκολ του Σαντίν, η πολύ καλή παρουσία του Μαντούκα και η επανεμφάνιση του Μπενασούρ Ο Δώνης προχώρησε στις αναμενόμενες αλλαγες σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και οχι μόνο. Εκτός των Αλωνεύτη και Μαντούκα που επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα η πιο καθοριστική απόφαση αφορούσε την επιστροφη του Μπενασουρ στο αρχικό σχήμα. Το 4-4-2 είχε ως επιθετικό δίδυμο τους Σαντίν και Μαντούκα ενώ οι Αλωνεύτης και Μπενασουρ ηταν στα δυο άκρα λειτουργώντας ως στηρίγματα των δυο επιθετικών.

Οι Μοραίς και Βινίσιους ηταν στο κέντρο με την αμυντικη τετράδα να παραμένει η ίδια αφού προτιμήθηκα νεκροί νέου οι Πιπίνης και Αμορίν.

Από την αρχή επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση οτι η Σαλαμίνα θα αμυνόταν και πως ο ΑΠΟΕΛ θα είχε την εδαφική υπέροχη. Υπεροχή η οποια όμως στα πρώτα στάδια του αγώνα ηταν ανούσια με αποτέλεσμα να ειναι η Σαλαμίνα αυτή που έφτασε πρωτη κοντα στο γκολ οταν το σουτ του Λεόν πέρασε μόλις έξω.

Μετά το πρωτο δεκαπεντάλεπτο η ομαδα μας κατάφερε να συνδυάσει την εδαφική υπεροχή με συχνές επισκέψεις στην περιοχή του Σετκους χωρίς όμως να δημιουργείται η μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαντούκα ηταν αυτός που έδωσε τη λύση στο 28 οταν με άψογη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπαλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα.

Το γκολ επαιξε καταλυτικό ρόλο αφού απελευθέρωσε τους παίκτες του Δώνη και όλα ουσιαστικά κρίθηκαν οταν έξι λεπτα αργότερα ήρθε και το δευτερο γκολ. Στο 36 ο Σαντίν κατέβασε με κεφαλια τηνπσλα στον Μαντούκα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!