Αποκαλυπτήρια

Αναμονή και αγωνία τέλος αφού οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα έχουν απόψε (7.30) την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την ομάδα μας αγωνιζόμενη στο φιλικό εναντίον της Αελ. Παρόλο που τέτοιου είδους αγώνες γίνονται πρωτίστως για τους προπονητές αναπόφευκτα και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη άποψη για το που βαδίζει το φετινό ΑΠΟΕΛ. Αναπόφευκτα τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στα φετινά αποκτήματα αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν πρέπει και έχουν όλα τα εχέγγυα για να δώσουν ποιοτικές λύσεις. Σολάρι, Μαντούκα, Μποαβεντούρα και Τρισκόφσκι αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο όπως επίσης και ο Μαρσίνιο που μαζί με τον Σολωμού θεωρούνται οι λεγόμενες εσωτερικές μεταγραφές.

Ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας θεωρείται ικανοποιητικός για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και το ζητούμενο για την ομάδα είναι το λεγόμενο μοντάρισμα. Μέσα από τα φιλικά στην Αυστρία φάνηκε ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και βελτίωση στην μεσοεπιθετική λειτουργία αλλά και στο τέλειωμα των φάσεων.

Η υποψία ότι ίσως να υπάρχει πρόβλημα στο τέλειωμα των φάσεων είναι κάτι που συζητείται έντονα ανάμεσα στον κόσμο και σήμερα θα πάρουμε μια πρώτη γεύση του τι πραγματικά συμβαίνει. Πάντως διοίκηση και τεχνική ηγεσία γνωρίζοντας από πρώτο χέρι κάποια πράγματα τονίζουν ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη όταν πρέπει..

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τον Χιώτη
Μπορεί να τονίζεται με εμφαντικό τρόπο ότι ο Χιώτης απουσιάζει από αγώνες ή προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς για καθαρά προληπτικούς λόγους αλλά η συχνότητα που συμβαίνει αυτό δημιουργεί απορίες. Όπως είναι γνωστό ο τερματοφύλακας μας ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς και παρά την ετοιμότητα των άλλων δυο, ο Χιώτης δεν μπορεί να αντικατασταθεί επάξια.

Θα γίνει ανάρπαστο
Με καθυστέρηση πολλών μηνών κυκλοφορεί σύντομα το dvd αφιέρωμα στο μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Το dvd που θα πωλείται μαζί με ένα εξίσου εντυπωσιακό λεύκωμα είναι το πιο αξιόλογο συλλεκτικό που μπορεί να έχει ένας οπαδός μας, οπότε πρέπει να γίνουν ανάρπαστα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!