Αποφασίζουν ΓΣΖ

Όλα δείχνουν ΓΣΖ όσον αφορά το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το τελικός κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Απόλλωνα, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στη σημερινή σύσκεψη. Η αρχική διάθεση των παραγόντων της Λεμεσιανής ομάδας να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΓΣΠ αποδείχτηκε ως κίνηση εντυπωσιασμού αφού πολύ νωρίς και με αφορμή την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών τους ανακάλεσαν. Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε η ανεπίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για διαμοιρασμό των εισπράξεων με ποσοστό 60 – 40 υπέρ του Απόλλωνα δεν δελέασε τον Φρίξο Σαββίδη.

Από τη στιγμή που η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν θεωρεί επιλογή την κλήρωση μεταξύ ΓΣΠ και Τσιρείου, η μοναδική επιλογή είναι το ΓΣΖ το οποίο ούτως ή άλλως ήταν η επιλογή της ΚΟΠ σε περίπτωση που στον τελικό βρίσκονταν ομάδες από Λευκωσία και Λεμεσό.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ηρεμία μέχρι νεοτέρας
Με ρεπό επέλεξε να διαχειριστεί την απογοήτευση που έφερε η νέα ήττα από την ομόνοια η τεχνική ηγεσία, προκειμένου να ηρεμήσουν όλοι στον Αρχάγγελο. Φυσικά προηγήθηκε και η σχετική συζήτηση ανάμεσα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενώ από σήμερα επαναρχίζουν οι προπονήσεις.

Ο κόσμος περιμένει και τον αγώνα κυπέλλου είτε για να κάνει εκ νέου υπομονή είτε για να εκραγεί. Από πλευράς διοίκησης υπάρχει ανησυχία για τις πιθανές ακραίες αντιδράσεις κάποιων οπαδών μας παρόλο που οι πληροφορίες που είχαν για «επίσκεψη» κάποιων στον Αρχάγγελο τη Δευτέρα δεν επιβεβαιώθηκαν.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Πουρσαϊτίδης συμμετέχει πλέον κανονικά και λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Σε πιο δυνατούς ρυθμούς προπονούνται οι Μαρσίνιο και Ζόρζε αλλά η αποχή τους δεν αφήνει περιθώρια για να πάρουν λεπτά συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!