Αυτοκαταστροφικό

Το ΑΠΟΕΛ από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίζει με τη φωτιά. Σαν αποτέλεσμα μετρά ήδη μια ήττα και μια ισοπαλία στους δυο εκτός έδρας αγώνες του. Αν μη κακό την ερχόμενη Κυριακή χάσουμε από την ομόνοια θα καούμε αφού το -8 δεν είναι διαχειρίσημο. Μην κινδυνολογείτε θα πουν κάποιοι γραφικοί αλλά εμείς λέμε ότι μια ομάδα που δεν ονειροβατεί πρέπει να έχει επίγνωση των προεκτάσεων του όποιου αποτελέσματος. Δεν είναι μόνο οι βαθμολογικές απώλειες που πληγώνουν και προβληματίζουν τους πάντες. Είναι δυστυχώς η όλη εικόνα που εκπέμπει το ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών στην πράξη δεν βλέπουμε τα στοιχεία ομάδας που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο καθένας λοιπόν μπαίνει στη διαδικασία να δώσει τη δική του ερμηνεία στο γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Εννοούμε τον κόσμο αφού η διοίκηση ούτε καν πίσω από τις κλειστές πόρτες των συνεδριάσεων της δεν μπαίνει σε τέτοια διαδικασία.

Φταίει ο Γιοβάνοβιτς λένε πολλοί αφού όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής είναι ο πρώτος που συγκεντρώνει τα πυρά (βολεύει και τη διοίκηση). Χωρίς αμφιβολία ο προπονητής μας είναι ο άμεσα υπεύθυνος για ότι καλό ή κακό συμβαίνει. Και από τη στιγμή που τα κακά είναι μέχρι στιγμής περισσότερα από τα καλά, ο Ιβάν έχει τεράστιες ευθύνες. Η αναγνώριση των ευθυνών αυτών δεν είναι πλέον το ζητούμενο αφού ο προπονητής μας δεν έχει πρόβλημα να το πράξει. Το ζητούμενο είναι να βελτιώσει σε τεράστιο βαθμό την εικόνα που εκπέμπει η ομάδα του.

Οι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν να έχουν ιεραρχήσει τα πράγματα σωστά όσον αφορά τους δικούς τους στόχους σε σχέση με αυτούς του ΑΠΟΕΛ. Είναι εύκολο να τα ρίχνουμε όλα στο μη δουλεμένο 4-4-2 του προπονητή αλλά αυτό είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι αυτή που δείχνει ότι τόσο η παλιά σειρά όσο και οι νεοφερμένοι να επιδεικνύουν μια χαλαρότητα που βγάζει μάτια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις ότι πολλοί έμειναν κολλημένοι στην περσινή εμπειρία του champions league ή και τον άδικο φετινό αποκλεισμό από τη Χετάφε που στοίχισε την αντίστοιχη συμμετοχή στους ομίλους του europa league . Η ομάδα όσο και αυτό προσβάλει εκπέμπει μια επιπολαιότητα και έπαρση που φαίνεται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι εδώ που αρχίζουν και οι ευθύνες της διοίκησης. Μπορεί να υπάρχουν και εντός διοίκησης αυτοί που καβάλησαν το καλάμι αλλά απαιτείται να βρεθεί εάν υπάρχει το άτομο που μπορεί να ηγηθεί και να αλλάξει τη σημερινή προβληματική εικόνα του ΑΠΟΕΛ.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!