Αχρείαστη βιασύνη

Η αποτυχημένη επιλογή του Φινκ έγινε κάτω από την πίεση του χρόνου αφού έπρεπε να βρεθεί αμάν αμάν ο αντικαταστάτης του Δώνη . Ο προπονητής που θα κοουτσάρει τον ΑΠΟΕΛ τη νέα χρονιά δεν θα έπρεπε να  είχε επιλεγεί κάτω από παρόμοιες συνθήκες. Η σημερινή διαρροή του ονόματος του  Ντομίνγκος Πασιέντζα δεν είναι τυχαία. Ο Πορτογάλος προπονητής με τον οποίο η διοίκηση Πετρίδη συμφώνησε για τη νέα χρονιά ήρθε στην Κύπρο από την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή προέκυψε η συμφωνία.  Εννοείται ότι προηγουμένως ο Μαντούκα και η αρμόδια επιτροπή έκαναν τη σχετική διερεύνηση εξασφαλίζοντας πολύ καλές συστάσεις αλλά ποιοι άλλοι προπονητές αξιολογήθηκαν;

Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλων η είδηση ότι ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει ή και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με προπονητή διέρρευσε και στον Αρχάγγελο. Κάποιοι εκ των υστέρων συνδέουν την ανυπαρξία του Φινκ στο Τσίρειο και με αυτό το γεγονός.

Σε κάθε περίπτωση ο Πασιέντζα μπορεί να αποδειχτεί ένας εξαιρετικός προπονητής . Το βιογραφικό δείχνει ότι έχει τα εχέγγυα αφού ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Μπράγκα σε σπουδαία επιτεύγματα με μεγαλύτερο τη συμμετοχή της στον τελικό του Europa League το 2010. Στη συνέχεια δούλεψε στις Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Καϊσέρισπορ και στη Βιτόρια Σετούμπαλ, χωρίς όμως να στεριώσει ή να πετύχει κάτι αξιόλογο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!