Βάζουν πίεση στον Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και για το σκοπό αυτό δαπάνησε φέτος εκατοντάδες εκατομμύρια με πιο τρανταχτή μεταγραφή αυτή του Σοάρες. Περιμένει όμως πολλά και από τον Νειμάρ ο οποίος πέρσι στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα δυσκολεύτηκε αφάνταστα να προσαρμοστεί στα δεδομένα και να βοηθήσει όσο ανέμεναν αλλά και να δικαιολογήσει το ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή του Το παράπονο των Καταλανών το οποίο πήρε διαστάσεις μετά το παγκόσμιο κύπελλο είναι ότι η απόδοση του Νειμάρ δεν συμβαδίζει με αυτήν όταν αγωνίζεται με την Εθνική Βραζιλίας. Σε δημοσίευμα της η Μάρκα η οποία θεωρείται φιλικά προκείμενη στην Μπαρτσελόνα αναφέρει ότι οι οπαδοί της ομάδας έκαναν μεγάλη υπομονή πέρσι και φέτος αναμένουν να δουν τον Βραζιλιάνο να ανταποκρίνεται καλύτερα.

Δεν παραλείπουν επίσης να τονίσουν το μουδιασμένο ξεκίνημα του Βραζιλιάνου στους αγώνες πρωταθλήματος αλλά και να αναδείξουν ότι ο El Haddadi βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δικαιολογημένα βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται.

Μπορεί λοιπόν να θεωρείται απίθανο να αποφύγουμε την ήττα στο Καμπ Νοου αλλά γίνεται αντιληπτό ότι και τα μεγαθήρια της Ευρώπης έχουν τα προβλήματα τους!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!