Βαθμολογίες παικτών

Χιώτης 7Αν εξαιρέσουμε κάποια μακρινά σουτ των Αλβανών θεωρούμε ότι πέρασε ένα ήσυχο βράδυ. Σίγουρα την Τρίτη θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο και θα πρέπει να είναι ο γνωστό κέρβερος.

Πουρσαϊτίδης 7.5Ο Θεός να τον έχει καλά. Αντεπεξέρχεται άψογα σε όλες τις συνθήκες κάτι που έκανε και στον τελευταίο αγώνα. Κάλυψε την πλευρά του, αμύνθηκε σωστά και έδωσε βοήθειες στον Ατόρνο στο κουβάλημα της μπάλας. Μποαβεντούρα 7Σταθερή αξία ο Βραζιλιάνος που μπορεί να μην έκανε φοβερή εμφάνιση αλλά ήταν σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ συμμετείχε και στο οργανωτικό κομμάτι. Σίγουρα μπορεί και πρέπει να έχει περισσότερη εμπλοκή ιδιαίτερα με αντιπάλους που αμύνονται στο μισό γήπεδο. Χιώτης 7Αν εξαιρέσουμε κάποια μακρινά σουτ των Αλβανών θεωρούμε ότι πέρασε ένα ήσυχο βράδυ. Σίγουρα την Τρίτη θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο και θα πρέπει να είναι ο γνωστό κέρβερος.

Πουρσαϊτίδης 7.5Ο Θεός να τον έχει καλά. Αντεπεξέρχεται άψογα σε όλες τις συνθήκες κάτι που έκανε και στον τελευταίο αγώνα. Κάλυψε την πλευρά του, αμύνθηκε σωστά και έδωσε βοήθειες στον Ατόρνο στο κουβάλημα της μπάλας. Μποαβεντούρα 7Σταθερή αξία ο Βραζιλιάνος που μπορεί να μην έκανε φοβερή εμφάνιση αλλά ήταν σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ συμμετείχε και στο οργανωτικό κομμάτι. Σίγουρα μπορεί και πρέπει να έχει περισσότερη εμπλοκή ιδιαίτερα με αντιπάλους που αμύνονται στο μισό γήπεδο.

Ολιβέιρα 7Πήρε το βάπτισμα του πυρός σε έναν αγώνα που η αμυντική μας γραμμή δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, οπότε δεν μπορεί να κριθεί εύκολα. Έδειξε να έχει άνεση στις κινήσεις τους και να ξέρει που πρέπει να σταθεί προκειμένου να αμυνθεί σωστά. Είχε όμως κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις ενώ θα ανέμενε κάποιος να έχει και πιο ενεργό ρόλο στο κουβάλημα της μπάλας λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Κόντης 7.5Ισχύουν λίγο πολύ τα ίδια με τον Πουρσαϊτίδη. Ηγετική μορφή που παίζει με κλειστά μάτια ιδιαίτερα σε τέτοιους αγώνες. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα στην αμυντική γραμμή έτσι τον είδαμε να προωθείται συχνά και ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις.

Μοραίς 7Το γνωστό τρεχαντήρι της μεσαίας γραμμής δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα στον ανασταλτικό τομέα αφού οι Αλβανοί αμύνονταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Πίντο 7.5Βοήθησε στον οργανωτικό τομέα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Μαντούκα είχε δυσκολίες. Αν και αθόρυβος η απόδοση του και τα όσα κάνει στο γήπεδο είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας.

Χαραλαμπίδης 8Έφαγε άγριο ξύλο από τους αλβανούς έστω και αν αυτό έγινε ορατό μόνο σε κάποιες περιπτώσεις. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο να κάνει αυτά που ήθελε αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση του κατακόρυφα.

Μαντούκα 8.5Είχε το ρόλο του Μαρσίνιο και στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει αυτά που ήθελε αφού δύσκολα έπαιρνε μπάλα και όταν τα κατάφερνε δεν μπορούσε να είναι δημιουργικός. Στην επανάληψη αφηνίασε και παρέσυρε όλη την ομάδα. Ήταν άτυχος σε 1-2 φάσεις όπου μπορούσε να σκοράρει ενώ τα σουτ του είναι πλέον κίνδυνος θάνατος για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Άτορνο 8Είχε εκλάμψεις και διάθεση μέσα από τις οποίες έδειξε ότι θα έχει ουσιαστική συνεισφορά. Μας επιβεβαίωσε ότι έχει την τεχνική κατάρτιση και εκρηκτικότητα που χρειάζεται η ομάδα για να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες. Πέτυχε και ένα τέρμα οπότε είναι όλοι happy.

Σολάρι 8Αυτή τη φορά πέραν της διάθεσης, των σωστών τοποθετήσεων και της καλής γενικά παρουσίας πέτυχε και το καθοριστικό τέρμα που έκανε τα πάντα πιο εύκολα. Βαδίζει και αυτός στο σωστό δρόμο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!