Οι προεκτάσεις των απουσιών

Το άκουσμα της χτεσινής είδησης ότι ο Τρισκόφσκι τίθεται εκτός πλάνων ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σκεντερμπέου έφερε μια παγωμάρα σε όλους μας αφού μετά τους τραυματισμούς των Αίλτον και Μαρσίνιο προστέθηκε και αυτός του Σκοπιανού. Η ανησυχία όλων δεν σχετίζεται με την αναγκαιότητα του στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή για τους αγώνες με την Σλόβαν κάτι που σήμερα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί. Ο τραυματισμός του Σκοπιανού δεν θεωρείται σοβαρός αλλά αυτό δε σημαίνει και πολλά πράγματα αφού στον ΑΠΟΕΛ μη σοβαρός, χοντρά χοντρά σημαίνει τις περισσότερες φορές μερικές εβδομάδες εκτός δράσης! Στην προκειμένη ο Τρισκόφσκι αισθάνθηκε από το περασμένο Σάββατο κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι και την Κυριακή δεν προπονήθηκε καθόλου. Όταν χτες διαφάνηκε ότι δεν θα μπορούσε να προπονηθεί για 3η συνεχόμενη μέρα κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση προκειμένου να μην προκύψει διαρροή που θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση. Ο τραυματισμός του δεν θεωρείται σοβαρός και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που τον θέλουν την Πέμπτη να επανέρχεται σε κανονικού ρυθμούς τότε θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με την Σλόβαν.

Οι απουσίες των Μαρσίνιο και Τρισκόφσκι είναι διαχειρίσημες ενόψει Σκεντερμπέου αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τυχόν απουσία τους με την Σλόβαν θα είναι απώλεια. Μπορεί η μεσοεπιθετική μας γραμμή να σφύζει από ποιότητα και ποσότητα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ταυτόχρονα δυο από τους πιο δημιουργικούς μας ποδοσφαιριστές. Κάναμε και σε χτεσινό μας άρθρο αναφορά στο ότι ενδεχόμενη απουσία του Μαρσίνιο ίσως οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές πλάνων και σίγουρα αν απουσιάσει και ο Σκοπιανός οι προκλήσεις θα είναι μεγαλύτερες για όλους.

Από την άλλη ένας άλλος παίκτης βαρόμετρο δείχνει ότι είναι έτοιμος για να πάρει θέση βασικού οπότε τα πράγματα εξισορροπούνται ως ένα βαθμό. Ο Αλμέιδα προπονείται κανονικά δείχνει να μην φοβάται πλέον την επαφή με τους αμυντικούς και έχει σημασία να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής αύριο..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!