Βαράει διάλυση

Το γνωστό σκηνικό διάλυσης ζούμε για άλλη μια φορά όσον αφορά τα όσα διαδραματίζονται στο σωματείο ΑΠΟΕΛ. Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αδιαφορία των πάντων με πρώτη του κόσμου η οποία οδηγεί το καλαθοσφαιρικό και όχι μόνο ΑΠΟΕΛ σε μαρασμό. Για ακόμα μια φορά η διοίκηση νιώθει ανήμπορη να χειριστεί όλων των ειδών τις εκκρεμότητες με πιο σημαντική τη χρηματοδότηση της ομάδας. Ο Έλληνας δηλώνει προβληματισμένος με την αδιαφορία όλων και εξέφρασε την πρόθεση του να μη συνεχίσει στην προεδρία. Κάποιοι τον πιστεύουν ενώ άλλοι θεωρούν ότι απλώς κινδυνολογεί. Ο περσινός άθλος της κατάστασης του πρωταθλήματος δε φαίνεται να μπορεί να συσπειρώσει κόσμο και διοικούντες και όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε ακόμα ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Μέσα σε όλα αυτά προέκυψε και η αποχώρησε του Γκαρσία ο οποίος προτίμησε να δει το καλό της τσέπης του και σε ανύποπτο χρόνο υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κεραυνό. Η διοίκηση Έλληνα σε μια μακροσκελή ανακοίνωση της εξιστορεί τα γεγονότα των τελευταίων μηνών με τρόπο που αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο τον παίκτη.

Η ουσία είναι πως διοικητικά υπάρχει για ακόμα μια φορά σοβαρό πρόβλημα αφού ο Χριστόδουλος Έλληνας δε θέλει σύμφωνα με τα λεγόμενα του να συνεχίσει στην προεδρία. Η γενική συνέλευση που έχει οριστεί ίσως ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, αν φυσικά δώσει το παρών του κάποιος πέραν του διοικητικού συμβουλίου.

Αχρείαστα χρονοδιαγράμματα
Στον αγωνιστικό προγραμματισμό του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ αναμένουμε να δούμε αν θα κλείσει σήμερα το θέμα απόκτησης του επιθετικού αφού στις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του, ο Φοίβος Ερωτοκρίτου οριοθέτησε την απόκτηση συγκεκριμένου παίκτη για τα μέσα της εβδομάδας. Στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτείνονται καθημερινά αρκετοί αξιόλογοι παίκτες και παρά την πίεση που υπάρχει για να κλείσει το θέμα το συντομότερο δεν θα πρέπει να βιαστούμε επειδή τέθηκαν αχρείαστα χρονοδιαγράμματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!