Γίνεται ήδη πανικός (εισιτήρια για Λιόν)

Πριν καν ακόμα γίνει η κλήρωση ένα από τα θέματα που απασχολούσε τους οπαδούς μας ήταν η χωρητικότητα του γηπέδου του αντιπάλου μας και ο αριθμός των εισιτηρίων που μας αναλογούν. Τα δεδομένα όσον αφορά το Stade de Gerland δεν είναι τα καλύτερα δυνατά αφού μας αναλογούν περίπου 2 χιλιάδες εισιτήρια. Η ζήτηση είναι τουλάχιστον υπερδιπλάσια από τα διαθέσιμα εισιτήρια και η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση αφού θέλει να ικανοποιήσει τους πάντες αλλά αυτό δεν θα γίνει δυνατό. Μόνον οι οργανωμένοι που διοργανώνουν τη δική τους εκδρομή ζήτησαν από χτες 750 εισιτήρια ενώ η διοίκηση χρειάζεται άλλα τόσα για να ικανοποιήσει της δικές της ανάγκες. Το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο του ΑΠΟΕΛ από χτες δέχεται προκαταβολές αλλά ούτε εκείνο γνωρίζει ακριβώς πόσα εισιτήρια του αναλογούν ενώ όπως πάντα υπάρχουν και αυτοί που έκλεισαν ή θα κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια από μόνοι τους.

Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση θέλοντας να μην θεωρηθεί υπεύθυνη για το ότι κάποιες εκατοντάδες οπαδών δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο εξέδωσε χτες ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα Λιόν – ΑΠΟΕΛ θα καθοριστεί με τη νέα χρονιά και μετά τα Θεοφάνεια.

Ακόμα πιο σημαντική είναι η επισήμανση ότι προς το παρών δεν υπάρχει τρόπος εξασφάλισης εισιτηρίου κάτι που πρέπει να λάβουν σοβαρά όλοι όσοι προχωρούν σε διευθετήσεις για μετάβαση τους στη Γαλλία.

Τα ίδια ισχύουν και για τον αγώνα στο ΓΣΠ που θα είναι sold out αλλά εκεί τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!