Γιατί αποκλείεται το ενδεχόμενο μεταγραφής;

Μπορεί να ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης ο Γιοβάνοβιτς όταν ρωτήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά στο δικό μας μυαλό τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Όχι μόνο δεν θα έπρεπε να είμαστε αρνητικοί αλλά θα πρέπει να επιδιώξουμε την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Αντιλαμβανόμαστε τα στενά χρονικά περιθώρια που υπάρχουν τα οποία γίνονται ακόμα πιο στενά στη δική μας περίπτωση όπου ο Γιοβάνοβιτς καθυστερεί στο να πει το πολυπόθητο ΟΚ για να υπάρξει κάποια προσθήκη. Από την άλλη υπάρχουν καλοί λόγοι που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αν πράγματι θέλουμε να παλέψουμε τις όσες πιθανότητες έχουμε για το πρωτάθλημα θα πρέπει να ενισχυθούμε. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι λόγοι για μεταγραφή:

1. Από την ομάδα έλειπε το εύκολο γκολ ακόμα και με τον Ατόρνο υγιή και παρόλο που ο Παραγουανός μας ξελάσπωσε πολλές φορές. Ο Μπουντιμίρ δεν το έχει, ο Ντουντού δεν είναι ακόμα έτοιμος ενώ προσευχόμαστε να μην τραυματιστεί ο Μαντούκα γιατί τότε θα απειληθούν σοβαρά οι ισορροπίες και οι επιλογές στον μεσοεπιθετικό τομέα.

2. Η δεξιά πτέρυγα πάσχει εδώ και μήνες από ποιοτικές λύσεις αφού ο Χαραλαμπίδης κάνει τη χειρότερη χρονιά στην καριέρα του και ο Ατόρνο αγωνιζόταν ως προωθημένος επιθετικός. Ο Μαντούκα καλείται να δώσει λύσεις αλλά πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για να παίζει και αυτός στην κορυφή. Θυμίζουμε ότι η φυσική του θέση και εκεί που αποδίδει καλύτερα είναι στο αριστερό άκρο.

Ο ΑΠΟΕΛ πριν τον τραυματισμό του Ατόρνο χρειαζόταν εσπευσμένα επιθετική ενίσχυση και την έκανε. Τώρα που χάσαμε τον πρώτο μας σκόρερ;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!