Γιατί είναι ο αγώνας της χρονιάς

Εδώ και καιρό χαρακτηρίζουμε τους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου ως τους πιο καθοριστικούς της φετινής χρονιάς. Δεν υπάρχει καμία δόση υπερβολής αφού το παρών και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης σειράς αγώνων. Αν λοιπόν προκριθούμε θα έχουμε κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για τη βιωσιμότητα της ομάδας και παράλληλα θα μπορέσουμε με ακό% Αύριο είναι ένας αγώνας της χρόνιας γιατί βρίσκονται στον αέρα έσοδα της τάξης των 5 εκατομμύριων ευρώ τα οποία πρέπει να καταλήξουν στον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να ισοσκελιστεί ο φετινός προϋπολογισμός. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο προϋπολογισμός της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είναι ελλειμματικός. Τα περιορισμένα έξοδα θα μπορέσουν να καλυφθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τα καθαρά έσοδα που θα φέρει η πρόκριση μας στα play offs του Champions League και η σίγουρη συμμετοχή στους ομίλους του Europa.

Είναι λοιπόν κάτι πολύ παραπάνω από ένας αγώνας. Αυτό δεν πρέπει να φορτώσει με άγχος τους παίκτες και τον προπονητή που από την πλευρά τους πρέπει να κάνουν το καθήκον τους έτσι ώστε να μπορέσει η διοίκηση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ως ο πιο καλοπληρωτής εργοδότης στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο πρώτος αγώνας πρέπει να έχει γίνει καλό μάθημα σε όλους. Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ανέτοιμος από πλευράς τακτικής του αγώνα και έμεινε εκτεθειμένος από τον αντίπαλο αλλά και το διαιτητή. Το βράδυ της Τετάρτης στο ΓΣΠ πρέπει όλα είναι διαφορετικά για χίλιους δυο λόγους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!