ΓΣΠ νυν και αεί

Η χτεσινή τοποθέτηση του γενικού διευθυντή του ΓΣΠ στο Super Sport Fm ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη συμφωνήσει με τις αρχές του σταδίου για ανανέωση της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών για ακόμα 10 χρόνια, αποτέλεσε έκπληξη σε ελάχιστους. Δυστυχώς είναι αυτοί που ονειρεύονται τη δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου κάτι το οποίο πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται  να γίνει τα επόμενα 20-30 χρόνια. Η ομάδα μας όπως έχουμε αναλύσει και προ διμήνου, όταν το θέμα ήταν και πάλι επίκαιρο λόγω της διοικητικής αναταραχής, δεν αξιολόγησε ποτέ στα σοβαρά οποιαδήποτε εναλλακτική επιλογή. Τότε είχαμε συνοψίσει τους λόγους της άρνησης από τις εκάστοτε διοικήσεις σε οικονομικούς, αγωνιστικούς αλλά και τους διαχρονικά στενούς δεσμούς που υπάρχουν με τα διοικητικά συμβούλια του ΓΣΠ.

Ακόμα και η διοίκηση Ερωτοκρίτου που είχε τη ρευστότητα που δεν υπήρξε ποτέ σε άλλη κυπριακή ομάδα, επανέλαβε με τρόπο κατηγορηματικό όποτε χρειάστηκε  ότι το θέμα ιδιόκτητου γηπέδου αποτελεί όνειρο για μερίδα οπαδών μας, όχι όμως για το νυν συμβούλιο.

Τα οικονομικά δεδομένα για την ομάδα μας εξακολουθούν να μην επιτρέπουν οποιαδήποτε μεγαλεπήβολη κίνηση έστω και αν υπάρχει βάσιμη επιχειρηματολογία από κάποιους ότι το όλο έργο μακροπρόθεσμα θα έχει τεράστια οφέλη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με τα σημερινά δεδομένα ακόμα και η εξαγγελία για προπονητικό κέντρο εξακολουθεί να είναι ανέφικτη αφού τα έσοδα του europa μόλις που αρκούν για να ισοσκελιστεί ο φετινός ελλειμματικός προϋπολογισμός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!