Συζητείται και στην Πολωνία το 25ευρω

Η κατασκοπία δεν περιορίζεται σε αυτήν μεταξύ των δυο τεχνικών επιτελείων αφού και τα διάφορα sites από Πολωνία και Κύπρο καταφεύγουν στα τοπικά sites  που ασχολούνται με την ειδησεογραφία των δυο ομάδων προκειμένου να αλιεύσουν ειδήσεις. Οι Πολωνοί έχουν αρκετές πηγές ενημέρωσης λόγω των συμπατριωτών τους που πέρασαν από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ ειδικότερα, αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτές. Ειδική αναφορά γίνεται επί καθημερινής βάσης για οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας με τελευταία την προσπάθεια της διοίκησης για ένα κατάμεστο ΓΣΠ στον επαναληπτικό. Η ιστοσελίδα wislaportal.pl σε σημερινό της άρθρο με τίτλο «Γεμάτο ΓΣΠ με οποιοδήποτε κόστος» ασχολείται με την τιμολόγηση του επαναληπτικού κάνοντας αναφορά στο ότι η τιμή των 25 ευρώ έγινε δεκτή με δυσπιστία από μερίδα οπαδών μας.

Οι Πολωνοί μπήκαν μάλιστα στη διαδικασία και έψαξαν τις προσελεύσεις στους προηγούμενους μας αγώνες με Σκεντερμπεου (11271)και Σλόβαν (14553). Σχολιάζουν μάλιστα και την προσέλευση του super cup και το ότι αν και τοπικό ντέρπι δεν κατάφερε να μαζέψει περισσότερους από 10 χιλιάδες φιλάθλους.

Επειδή σε αντίθεση με άλλα κυπριακά sites δεν έχουμε ανάγκη να κρατάμε μυστικές τις πηγές ενημέρωσης μας αφού το internet είναι για όλους σας, σας ενημερώνουμε ότι οι πιο αξιόλογες πολωνικές ιστοσελίδες είναι οι ακόλουθες:

http://sport.wp.plhttp://www.90minut.plhttp://www.wislaportal.plhttp://www.facebook.com/WislaKrakowhttp://www.wisla.krakow.pl

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!