Δεν ανησυχούμε για αύριο

Ένα από τα προβλήματα του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι η επιλογή από πλευράς ποδοσφαιριστών σε ποιους αγώνες θα παρουσιάζονται σοβαροί  και αποφασισμένοι. Σαν αποτέλεσμα της επιλεκτικότητας αυτής βλέπουμε την ομάδα να παρουσιάζεται νωθρή, άψυχη και χωρίς την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση σε αγώνες πρωταθλήματος και ιδιαίτερα σε αυτούς με τις λεγόμενες μικρές ομάδες. Από την άλλη βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου το κίνητρο και η θέληση όλων βγάζει μάτια. Μπορεί στους αγώνες αυτούς να πληρώνουμε τις αγωνιστικές μας αδυναμίες αλλά η επιλογή των παικτών στο πότε θα αγωνίζονται όπως πρέπει είναι σύμπτωμα μικρής ομάδας.

Ο Δώνης έχει εντοπίσει το φαινόμενο αυτό και έκανε σχετικές παρατηρήσεις προς τους παίκτες. Η νοοτροπία δεν είναι κάτι που αλλάζει εύκολα αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι η προβληματική αυτή προσέγγιση των αγώνων από πλευράς παικτών θα περιοριστεί.

Ο αυριανός αγώνας είναι από αυτούς που οι ποδοσφαιριστές προσμένουν με αγωνία οπότε δεν ανησυχούμε. Η λογική λέει ότι θα προετοιμαστούν κατάλληλα σε θέμα ψυχολογίας και το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούν και στον αγωνιστικό τομέα. Η Maccabi δεν είναι Bordeaux και αυτό το ξέρουν πολύ καλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!