Δεν θεωρείται λήξαν..

Η ομάδα μας με νέα ανακοίνωση απαντά με λίγη καθυστέρηση στην αντίστοιχη του Απόλλωνα η οποία με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τον ΑΠΟΕΛ επιχειρούσε να στρέψει την προσοχή όλων στο γνωστό παραμύθι ότι είμαστε οι ευνοημένοι. Η διοίκηση Πετρίδη δηλώνει ότι το θέμα δεν θεωρείται λήξαν και καλεί τον κόσμο σε στήριξη της ομάδας: Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ επιθυμεί να υπενθυμίσει ή να γνωστοποιήσει σε όσους δεν γνωρίζουν ότι τα δυο χρυσά αστέρια πάνω από το έμβλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας αντιπροσωπεύουν τους 23 τίτλους πρωταθλήματος. Έκ των οποίων οι 4 τα τελευταία έξι χρόνια.

Αν οποιοσδήποτε αμφισβητεί την αξία των τίτλων που κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ ή οποιαδήποτε άλλη επιτυχία του σε Κύπρο μέσα από τις 20 κατακτήσεις κυπέλλων (πολυτροπαιούχος) και τα 13 super cup ας το αποδείξει.

Αν οποιοσδήποτε αμφισβητεί την αξία των επιτυχιών του στην Ευρώπη με παρουσία  πέραν των 150 ευρωπαϊκών αγώνων  (περισσότερες από κάθε άλλη κυπριακή ομάδα) ας το αποδείξει.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Κυπρο γιατί στηρίζεται στην αξία των ποδοσφαιριστών του και στην ασύγκριτη αγάπη των εκατοντάδων χιλιάδων υποστηρικτών του.

Η ποιότητα της ομάδας του και η δύναμη του κόσμου του είναι περισσότερο από αρκετή για να κερδίζει τίτλους. Και όταν χάνει ξέρει να χειροκροτεί τον αντίπαλο γιατί γνωρίζει πολύ καλά την αξία της νίκης. Έχει πετύχει πολλές σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου.

Η ανακοίνωση για την διαιτησία του περασμένου Σαββάτου αναφερόταν σε γεγονότα και όχι σε πιασάρικους χαρακτηρισμούς. Για εμάς το θέμα δεν θεωρείται λήξαν.

Το τελευταίο μήνυμα αφορά στους οπαδούς μας. Αν πραγματικά θέλουμε όλοι αυτό το πρωτάθλημα να το πάρει η καλύτερη ομάδα ας σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές και ας τους συνοδεύσουν σε κάθε γήπεδο της Κύπρου κατά χιλιάδες. Το κριτήριο της κατάκτησης του τίτλου  θα το καταγράψει η ιστορία και μάρτυρες του θα είμαστε όλοι μας».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!