Δεν προχωρά του Φυτανίδη

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League έδωσε τη λανθασμένη εντύπωση σε διάφορους ότι υπάρχει διάθεση να αρχίσει σπατάλη λεφτών προκειμένου να γίνουν μεταγραφές. Η ομάδα ομολογουμένως χρειάζεται ενίσχυση για να αντέξει το διπλό ταμπλό αλλά όπως προκύπτει από τις εξελίξεις της περίπτωσης Φυτανίδη δεν πρόκειται να γίνουν έξοδα που δεν δικαιολογούνται. Η μέχρι χτες βέβαιη κατά τα ελλαδικά μμε απόκτηση του Φυτανίδη παρουσιάζει εμπλοκές γιατί παρόλο που είχαν συμφωνηθεί όλα πριν τον ψεσινό αγώνα, ο Ατρόμητος ζητά την καταβολή ενός ποσού που δεν γίνεται αποδεκτό από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς της ομάδας μας είναι δεδομένη εκτός και αν η άλλη πλευρά λογικευτεί. Παράλληλο ο χειρισμός της συγκεκριμένης υπόθεσης στέλνει το μήνυμα στους διάφορους μεσάζοντες ότι δεν μπορούν να προσαρμόζουν τους τιμοκαταλόγους τους επειδή είμαστε στους ομίλους.

Σε κάθε περίπτωση ο Δώνης θέλει ενίσχυση χωρίς όμως αυτή να μπορεί να θεωρείται δεδομένη αφού οι αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να διατηρηθεί το υφιστάμενο ρόστερ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!