Δεν πρόκειται να μας υποτιμήσουν

Οι ρωσικές ομάδες έχουν τη φήμη ότι δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο αφού σε αντίθεση με άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν έχουν τέτοια κουλτούρα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις τόσο του Σπαλέτι όσο και των παικτών της Ζενίτ, οι οποίοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να υποτιμήσουν την ομάδα μας. Οι δηλώσεις του Danko Lazovic είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές αφού ο Σέρβος επιθετικός αντιλαμβάνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του και σε καμία περίπτωση δεν στέκεται στο ότι η ομάδα του είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα. Ο Λάζοβιτς μίλωντας σε ρωσικά μμε έδειξε να είναι καλά διαβασμένος λέγοντας τα ακόλουθα:

«Ο ΑΠΟΕΛ χρίζει ιδιαίτερου σεβασμού, διότι διαθέτει ποδοσφαιριστές με ισχυρή προσωπικότητα, που αρέσκονται στο ωραίο ποδόσφαιρο. Περιττό να σημειώσω ότι είναι ιδιαίτερα ισχυρό στην έδρα του. Είμαι βέβαιος ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε θέση να μας ταλαιπωρήσει αρκετά με τους διάφορους τρόπους ανάπτυξης του και με αυτά τα δεδομένα ελπίζω πως, εγώ και οι συμπαίκτες μου, θα αντιπαρέλθουμε των όποιων δυσκολιών. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ενεργήσει με αμυντικούς προσανατολισμούς σε μια τέτοια αναμέτρηση και θεωρώ πως είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικότερα στο γήπεδο του όπου η δυναμικού του είναι με διαφορά τεράστια σε σχέση με άλλες περιπτώσεις. Επιπλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από ότι ξέρω, είναι στον πάγκο της ομάδας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές είναι εξοικειωμένοι στις απαιτήσεις του, την ώρα που και αυτός γνωρίζει όσο λίγοι άλλοι την αξία του υλικού του». 

H Ζενίτ φτάνει από στιγμή σε στιγμή στην Κύπρο και στις 6 το απόγευμα θα προπονηθεί στο ΓΣΠ. Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη και η συνέντευξη τύπου των δυο προπονητών. Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και θα καταλύσει όπως συνηθίζεται στο Allegra. Ζωντανό από το Nova Sports 4Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο αυριανός αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά και από το Nova Sports 4 οπότε μια σημαντική μερίδα οπαδών μας σε Κύπρο και εξωτερικό έχει εναλλακτική επιλογή.

Fantasy Football (όχι κυπριακό αλλά της UEFA)Όσοι έχουν ομάδα στο fantasy football της UEFA μπορούν να κάνουν join το Private League του apoel.net. Ο κωδικός είναι: 105132-18188. Ο νικητής του League θα κερδίσει μια φανέλα του CL υπογραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!