Δεύτερο συνεχόμενο

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ γράφει τη δική του ιστορία αφού κατάκτησε το δεύτερο συνεχόμενο του πρωτάθλημα και το δέκατο συνολικά. Η επικράτηση επί της Αελ ήταν δίκαια και ως ένα βαθμό αναμενόμενη αφού όπως τονίσαμε και πριν τον αγώνα ούτε οι παίκτες αλλά ούτε και ο κόσμος θα έκανε δώρο στους Λεμεσιανούς. Το τελικό 83-73 βρήκε τους δυο περίπου χιλιάδες οπαδούς μας που έδωσαν βροντερό παρών στο Κίτιον να πανηγυρίζουν μαζί με παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

Μια δύσκολη χρονιά με αρκετά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι δουλέψει ακόμα πιο σωστά έτσι ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα αλλά και να λειτουργήσει καλύτερα στο οικονομικό. Ανέλπιστα πέρσι και λιγότερο φέτος ήρθε ο τίτλος γεγονός που δείχνει ότι έχουν τη δυνατότητα με σωστές κινήσεις να είμαστε όχι μόνο ανταγωνιστικοί αλλά και πρωταγωνιστές.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο Πρόδρομος Πετρίδης συνδύασε την επιστροφή του στα διοικητικά με ένα ακόμα πρωτάθλημα αλλά και με την αγαπημένη του συνήθεια (αλλαγή προπονητή). Ο κόσμος έδωσε επιλεκτικά το παρών του στους σημαντικούς αγώνες, ενώ και στην καλαθόσφαιρα οι οργανωμένοι οπαδοί μας έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές σε κάποιους αγώνες.

Ο τελευταίος αγώνας κρίθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα των παικτών του Χρυστόπουλου αφού μπόρεσαν να δημιουργήσουν μια διαφορά δέκα πόντων, η οποία δεν μειώθηκε ποτέ σε ανησυχητικό βαθμό. Η Αελ πάλεψε αλλά δεν μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω έστω και αν στο τρίτο δεκάλεπτο έκανε την απέλπιδα προσπάθεια.

Ο κόσμος στις κρίσιμες στιγμές έκανε αυτό που έπρεπε γεγονός που βοήθησε τους παίκτες στα διαστήματα που ήταν νευρικοί και άστοχοι. Οι σαμπάνιες έρεαν άφθονες με τη λήξη του αγώνα και οι πρωταγωνιστές έγιναν ένα κουβάρι.

Δεκάλεπτα: 25-13,48-39,68-53,83-73

ΑΠΟΕΛ:

Βαντόρπε 7(1), Σιμς 18, Ντόζετ 15(4), Χιθ 15(1), Μοκόνγκο 2, Αναστασιάδης 2, Σάλιβαν 4, Ραντόγιεβιτς, Πιττάκας, Χιους, 14, Άτκινς 6

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!