Η καλύτερη υπενθύμιση

Τα όσα είδαμε στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των play offs αποτέλεσαν την καλύτερη αφορμή για να καταλάβουν όλοι ότι τίποτα δεν θα έρθει εύκολα. Η Ανόρθωση με τη συμβολή του προπονητή της έχασε εύκολα από την Ομόνοια, ενώ παρόμοια πρόκληση ήταν και τα καραγκιοζλίκια των παικτών της ΑΕΛ στην προσπάθεια τους να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Θεατρινισμοί, καθυστερήσεις και ενέσεις σε παίκτες προκειμένου να αγωνιστούν περιλάμβανε το μενού αλλά το πλάνο του κόμματος δεν δούλεψε. Προβλημάτισε έστω και αν στο τέλος κερδίσαμε και η απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο η οποία ίσως να δείχνει ότι και οι παίκτες θεώρησαν κάποια πράγματα ως δεδομένα.

Όλα αυτά πρέπει να στριφογυρίζουν στο μυαλό όλων μας γιατί η πορεία μας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα είναι εύκολη. Ασφαλώς και η διαφορά των 5 βαθμών είναι σημαντική αλλά γίνεται ξεκάθαρο ότι οι αγώνες της Ομόνοιας με την ΑΕΛ θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η διακοπή παρά την απουσία των διεθνών πρέπει να λειτουργήσει υπέρ μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με το παράρτημα. Παίκτες όπως οι Μιροσάβλιεβιτς και Σεγκιρί θα μπορέσουν να αυξήσουν το βαθμό ετοιμότητας τους, ενώ άλλοι όπως οι Μοράις και Πουρσαϊτίδης θα πάρουν κάποιες ανάσες. Όσον αφορά τους διεθνείς ελπίδα όλων μας είναι να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα. Ελπίζουμε επίσης σε τραυματισμούς και αν είναι δυνατό σοβαρούς των παικτών της Ομόνοιας.

Όπως όλα δείχνουν ο αγώνας με την Ομόνοια θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Απριλίου κατόπιν αιτήματος του αντιπάλου μας αφού θέλουν να δώσουν και αυτοί ανάσες στους διεθνείς τους ενώ κάνουν αγώνα δρόμο για να είναι έτοιμος και ο ηθοποιός Οκκάς.

Ασυνεπής η διοίκηση
Από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα σπρώχνει η διοίκηση το μισό μηνιάτικο Ιανουαρίου που οφείλει στους ποδοσφαιριστές και στον Αρχάγγελο πλέον το θέμα συζητείται. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του πρέπει να προσέξουν αφού δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις από τους πάντες συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου και οι ίδιοι να αδυνατούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!