Διήμερο δουλειάς

Η σημερινή προπόνηση θεωρείται σημαντική αφού για πρώτη φορά θα δώσουν το παρών τους όλοι οι παίκτες τους οποίους υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο θα δώσουν το παρών τους αλλά θα είναι μια κανονική προπόνηση στην οποία θα υπάρχει χρόνος για να κάνει αυτά που θέλει ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες τους. Ο προπονητής μας σχολίασε και χτες τις δυσκολίες που υπάρχουν στο να δουλέψει όπως θέλει όταν λείπει η μισή ομάδα λόγω  υποχρεώσεων εθνικών ομάδων αλλά και το ότι παραδοσιακά δεν μας βγαίνουν σε καλό οι διακοπές του πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα οι επόμενες προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα είναι σημαντικές αφού μέσα από αυτές θα βγει και το πλάνο με το οποίο ο προπονητής θα επιχειρήσει να παρουσιάσει έναν καλό ΑΠΟΕΛ. Ζητούμενο πλέον δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και μια καλή εμφάνιση που θα βοηθήσει στο να αποκτήσει η ομάδα και την απαιτούμενη δυναμική. Δεν το λέμε μόνο εμείς αυτό αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές με πρώτο και καλύτερο τον Μαντούκα.

Χτες είχαμε και τη δημόσια παραδοχή του Γιοβάνοβιτς στο ότι γνωρίζει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του τις αδυναμίες της ομάδας. Η αναγνώριση τους είναι πολύ σημαντική αφού θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση τους έστω και αν ο χρόνος πλέον δεν λειτουργεί υπέρ μας. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και ήδη υπάρχει η πίεση να διατηρηθούμε στην κορυφή την οποία μοιραζόμαστε με τον βασικότερο μας αντίπαλο.

Το πώς θα διαφοροποιηθεί το πλάνο και αν θα εγκαταλειφθεί το 4-4-2 προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα η μεσοαμυντικός μηχανισμός της ομάδας είναι κάτι που λογικά απασχολεί τον προπονητή, όπως συνέβηκε και πριν τον αγώνα με την Ομόνοια. Για αυτό όμως έχουμε ακόμα μέρες μέχρι τη Δευτέρα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!