Διακοπές τέλος!

Μπορεί για εμάς να μην έχουν καν αρχίσει αλλά για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία οι καλοκαιρινές διακοπές είναι παρελθόν! Το σημερινό προσκλητήριο στον Αρχάγγελο σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής χρονιάς έστω και αν η «επίσημη» πρώτη έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουνίου. Το πρόγραμμα των πρώτων ημερών θα είναι κάπως χαλαρό αφού όπως έχει ανακοινωθεί την Τρίτη και την Τετάρτη οι παίκτες θα υποβληθούν σε τεστ ετοιμότητας από εργοφυσιολόγο. Τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν την τεχνική ηγεσία να προσαρμόσει το πρόγραμμα προπονήσεων στις ανάγκες του κάθε παίκτη και όπως συμβαίνει πάντα οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας περιλαμβάνουν αρκετό τρέξιμο. Εχθρός όλων θα τις επόμενες μέρες θα είναι η ζέστη σταδιακά θα ανέβει στους 40 βαθμούς και είναι για αυτό που οι προπονήσεις θα διεξάγονται αργά το απόγευμα.Νέα πρόσωπα το απόγευμα στον Αρχάγγελο θα είναι οι Αλωνεύτης και Σέρχιο που θα έχουν την πρώτη τους επαφή με την ομάδα μας. Για τον πρώτο οι Κύπριοι συμποδοσφαιριστές του φρόντισαν ήδη να τον κάνουν να αισθανθεί άνετα και ευπρόσδεκτος κάτι που θα επιβεβαιώσει και στις 20 Ιουνίου από τον κόσμο.

Κατόπιν σχετικής άδειας Ζουέλα και Τρισκόφσκι θα ενσωματοθούν σε λίγες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα αφούς τους δόθηκε επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους.

Κρίσιμη εβδομάδα και στα μεταγραφικά

Η ανάγκη να συμπληρωθεί το πάζλ της αμυντικής γραμμής επιβάλλει στον Γιοβάνοβιτς να πάρει κάποιες αποφάσεις τις επόμενες μέρες. Και αυτό γιατί θεωρείται σημαντικό από τον ίδιο να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τη νέα αμυντική τετράδα μας και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να μονταριστεί.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής μας έχει στρέψει την προσοχή του στο να βρει τον κεντρικό αμυντικό που θα αποτελέσει το έτερον ήμισυ του Ζουέλα αλλά και στον αριστερό ακραίο αμυντικό που θα αντικαταστήσει τον Μποαβεντούρα. Παρά το ότι έχουν προταθεί κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται να θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια αφού θεωρεί ότι είναι πολλοί οι παίκτες που δεν βιάζονται να δεσμευτούν από το πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουνίου..

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!