Διαμαρτύρονται ταπαραρτήματα

Με δυο αναμενόμενες ανακοινώσεις των παραρτημάτων του ΑΚΕΛ έγινε δεκτή η νέα σύνθεση της εκτελεστικής επιτροπής. Οι δυο ομάδες των οποίων οι περσινοί και όχι μόνο αγώνες θύμιζαν φιλικούς αγώνες φωνάζουν για τις μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν ενώ ο Μιλτής κατηγορεί για πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Ο φίλος του προέδρου της Δημοκρατίας που τρελάθηκε από την κατακύρωση κυβερνητικών προσφορών εκατομμύριων δυσανασχετεί γιατί το πλάνο που έστησαν τα σωματεία που ελέγχονται από το ΑΚΕΛ απέτυχε παταγωδώς. Δεν θα παραξενευτούμε αν πάει και αυτή τη φορά στον Νίκο Αναστασιάδη να διαμαρτυρηθεί.

Γράφουμε εδώ και μήνες για την προσπάθεια του ΑΚΕΛ να εισχωρήσει και στα κέντρα αποφάσεων του ποδοσφαίρου όπως έπραξε με σωρεία άλλων οργανισμών. Σήμερα νιώθουμε νικητές αφού οι Κουτσοκούμνης, Κούμας και Λοϊζίδης κέρδισαν τον πόλεμο και τιμώρησαν με παραδειγματικό τρόπο τους μόνιμα ευνοούμενους σε άλλους τομείς προέδρους της ομόνοιας και της ΑΕΛ. Θα επιμείνουμε όμως και σήμερα στην απόφαση για άφεση αμαρτιών της Ανόρθωσης ελέω Σάντη και αναμένουμε να δούμε αν το κατά τα άλλα ιστορικό σωματείο συνεχίσει να ξεγελιέται από ψεύτικες υποσχέσεις και περιστασιακά συμφέροντα.

Εκδρομή για τους πλούσιους
Ως προκλητικά ψηλή αντιμετωπίστηκε από πάρα πολλούς οπαδούς μας η τιμή του ταξιδιωτικού πακέτου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και του γραφείου see you travel για την Κοπενχάγη. 835 ευρώ για ένα βράδυ διαμονής είναι απαγορευτικό ποσό για εκατοντάδες οπαδούς μας και ούτε η έκπτωση των 50 ευρώ σε όσους ταξίδεψαν στο Βελιγράδι μπορεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Αναπόφευκτα αρκετοί ψάχνουν ήδη άλλους τρόπους μετάβασης τους έστω και αν για ευνόητους λόγους το επίσημο ΑΠΟΕΛ μας υπερτονίζει κάθε τρεις και λίγο ότι μόνο όσοι ταξιδέψουν με τις εκάστοτε επίσημες εκδρομές έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο για τον αγώνα.

ΑΠΟΕΛ “Made in Turkey”
Επειδή θυμηθήκαμε και την πρόσφατη συνέντευξη του υπεύθυνου επικοινωνίας Πανίκου Χατζηλιασή στην οποία με περηφάνια δήλωνε Έλληνας, Χριστιανός και ΑΠΟΕΛ αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση στο κατά πόσο πρέπει να θεωρούμε φυσιολογικό να πωλούνται φανέλες της ομάδας με ετικέτα που να αναφέρει ως χώρα προέλευσης την Τουρκία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!