Χορηγία με παρώνκαι μέλλον

Ένας από τους κολοσσούς του online betting επέλεξε το ΑΠΟΕΛ για να διεισδύσει ακόμα περισσότερο στην κυπριακή αγορά και στους οπαδούς μας ειδικότερα. Ο λόγος για τη bwin η οποία είναι γνωστή ανά το παγκόσμιο λόγω των χορηγιών της προς τη Ρεαλ Μαδρίτης και Μίλαν. Η δική μας χορηγία αφορά το πακέτο του υποστηρικτή αλλά όπως τονίστηκε στη σχετική δημοσιογραφική διάσκεψη και οι δυο πλευρές θεωρούν τη φετινή συμφωνία ως αρχή για κάτι μεγαλύτερο. Το ΑΠΟΕΛ πουλά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε όλους τους τομείς αφού εκτός της μεγάλης βάσης οπαδών η αγοραστική δύναμη και τα ενδιαφέροντα του μέσου αποελίστα είναι επιθυμητά από κάθε εταιρεία.

Το ζητούμενο από τη στιγμή που έγινε το πρώτο βήμα με την bwin η είναι ο βασικότερος χορηγός στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου είναι να φροντίσουμε να στεφθεί με επιτυχία η φετινή χορηγία έτσι ώστε να μπορούμε του χρόνου να αξιώσουμε περισσότερα.

Όπως λέχθηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη κατά την οποία ανακοινώθηκε η χορηγία η bwin επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους οπαδούς μας ενώ η εταιρεία ΑΠΟΕΛ θα επωφελείται οικονομικά με τις εγγραφές μελών της bwin που θα γίνονται διαμέσου της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας.

Η σχετική ανακοίνωση της bwin αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά από μια σύντομη αποχή ενός έτους, η bwin επαναδραστηριοποιεί φέτος τη συνεργασία της με το ΑΠΟΕΛ ως ένας από τους υποστηριχτές της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η bwin είναι η μεγαλύτερη, εισηγμένη στο χρηματιστήριο πλατφόρμα gaming στον κόσμο. Περισσότερα από 13

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!