Δικαίωμα στοόνειρο

Η φάση των ομίλων του champions league για την αγωνιστική χρονιά 2009-10 αρχίζει και σε αυτή συμμετέχει και το ΑΠΟΕΛ. Εξακολουθεί να ακούγεται σαν κάτι άπιαστο ή και αστείο αλλά είναι πραγματικότητα. Απόψε στην Μαδρίτη η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αθλέτικο η οποία στην προηγούμενη φάση απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Παναθηναϊκό. Μπορεί το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα να φανέρωσε τις αδυναμίες μας αλλά όλοι ελπίζουν ότι το κίνητρο του champions league θα βοηθήσει στο να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα μας όπως φυσικά και ο αντίπαλος δε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα μια ήττα δε θα ήταν καθόλου απρόσμενο αποτέλεσμα. Για ψυχολογικούς και άλλους λόγους έχουμε ανάγκη μια αξιοπρεπή εμφάνιση ενώ αν τυχόν έρθει και η ισοπαλία θα πρόκειται για μια επιτυχία τεραστίων διαστάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται για λίγες ώρες να ξεχάσουν τα χάλια που παρουσίασαν στους δυο αγώνες πρωταθλήματος αλλά και τον αγώνα της Κυριακής με το Παραλίμνι. Έχοντας απέναντι τους ορισμένους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο καλούνται να δείξουν ψυχραιμία, πάθος αλλά και ποιότητα. Η σωστή αμυντική λειτουργία που θα κρατήσει τους αντιπάλους όσο το δυνατό πιο μακριά από την εστία του Χιώτη είναι το υπ΄αριθμό ένα ζητούμενο. Στη συνέχεια απαιτείται και καλή λειτουργία όταν θα κρατούμε μπάλα έτσι ώστε να μας νιώσει όσο το δυνατό περισσότερο η αντίπαλη άμυνα.

Προβλέψεις για εντεκάδα είναι δύσκολο να γίνουν και ούτε χρειάζεται να μπούμε σε τέτοια διαδικασία. Θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα αλλάξει η αμυντική τετράδα που είδαμε και στον αγώνα με την Πάφο αλλά από εκεί και πέρα όλα παίζονται.

Την προσπάθεια των παικτών μας θα παρακολουθήσουν από το Βιθέντε Καλτερόν χίλιοι περίπου οπαδοί μας που ταξίδεψαν στην Ισπανική πρωτεύουσα. Όσον αφορά τους οπαδούς την Αθλέτικο αναμένεται να δώσουν μαζικά το παρών τους με απαίτηση τη νίκη αλλά και με άγριες διαθέσεις εναντίον της διοίκησης την οποία γιούχαραν άγρια κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με αφορμή το ισόπαλο 1-1.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports 2

Προσωρινές οι στολές της Puma
Όπως έχουμε πληροφορηθεί οι στολές που φορέθηκαν στον αγώνα με την Πάφο είναι προσωρινές και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αυτόν με την Πόρτο για να δούμε αυτές που έχουν ετοιμαστεί ειδικά για την ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!