Δικαιολογημένη καθυστέρηση

Μπορεί ο «άγνωστος» αμυντικός να έχει συμφωνήσει σχεδόν όλα με την ομάδα μας αλλά η μη οριστικοποίηση της συμφωνίας δημιουργεί σενάρια για αλλαγή κατεύθυνσης ή και οικονομική διαφορά. Όσον αφορά την πρώτη εκδοχή ένας καλός λόγος για την καθυστέρηση ακούει στο όνομα Μπρούνο Τσιρίλο. Ο σκληροτράχηλος Ιταλός αμυντικός γνωστός από την πετυχημένη θητεία του στην ΑΕΚ, προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος με τη σειρά του αξιολογεί την περίπτωση. Το οικονομικό αποτελεί βαρόμετρο για τη συγκεκριμένη περίπτωση αφού το κασέ του Ιταλού θεωρείται ιδιαίτερα ψηλό, ενώ υπάρχει και η προτίμηση του ιδίου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν επιλογές παικτών, ο προπονητής μας όπως συνηθίζει κάνει εξονυχιστική έρευνα για τον καθένα, ενώ ενημερώνει μόνον όταν πρέπει και αυτούς που θέλει με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές. Με αυτά τα δεδομένα η αγωνία όλων παρατείνεται και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα αφού και οι παίκτες που αρχικά δήλωσαν έτοιμοι να έρθουν στην Κύπρο ερμηνεύουν την καθυστέρηση από πλευράς μας ως απόσυρση του ενδιαφέροντος.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει αναφοράς όσον αφορά την ειδησεογραφία γύρω από τον αγωνιστικό προγραμματισμό. Ο κόσμος περιμένει με ενδιαφέρον και την εξαγγελία για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ελπίζοντας ότι θα δοθούν κάποια κίνητρα έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό. Η διοίκηση δηλώνει ότι επεξεργάζεται διάφορα πλάνα και ωφελήματα, οπότε αναμένουμε την τελική απόφαση και σε αυτό τον τομέα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!