Διχασμένοι αλλά ξεκάθαροί

Έχοντας ως δείγμα ένα αριθμό χιλίων ατόμων οι οποί συμμετείχαν στο σημερινό poll φαίνετε πεντακάθαρα ότι ο κόσμος της ομάδας μας είναι  μοιρασμένος στα δύο. Οι μισοί σχεδόν (45%) από αυτούς που απάντησαν στην ερώτηση «Τι θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει;» είναι υπέρ της άποψης ότι η στήριξή μας προς τον προπονητή και διοίκηση θα πρέπει να συνεχιστεί. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο ποσοστό παραμένει το ίδιο από την πρώτη στιγμή που έτρεξε το poll στην σελίδα μας και δεν άλλαξε καθόλου μετά την παρέμβαση του Φοίβου Ερωτοκρίτου στο sport-fm και το άρθρο το οποίο αναρτήθηκε στο apoel.net.   

Αυτό το αναφέρουμε για δύο λόγους.

Ο πρώτος, είναι ότι ο μισός κόσμος έχει ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να είναι η επόμενη και δεν επηρεάζεται από τυποποιημένες δηλώσεις του Φοίβου Ερωτοκρίτου για να αλλάξει απόφαση.

Ο δεύτερος λόγος, είναι ότι σε παρόμοιο poll που έτρεξε την προηγούμενη βδομάδα, το ποσοστό  άλλαξε κατά 10% την αναλογία, μετά και την ισοπαλία της ανόρθωσης που ακολούθησε τις δικής μας με τους χόχους.

Το υπόλοιπο ποσοστό του κόσμου (55%) είναι υπέρ της αποχώρησης της διοίκησης, του προπονητή  ή και των δύο. Το ποσοστό των ατόμων που πιστεύει ότι ο μόνος που  θα πρέπει να αποχωρήσει είναι ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ μικρό και δεν ξεπερνά το 10%, ενώ το ποσοστό των ατόμων που ζητούν την αποχώρηση αποκλειστικά της διοίκησης είναι στο διπλάσιο (21%). Τέλος, ένας στους τέσσερεις οπαδούς μας θεωρεί ότι πρέπει να αποχωρήσουν μαζί διοίκηση και προπονητής.

Τα πιο πάνω αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της όλης κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα μας σήμερα. Διχασμένες απόψεις, επίρριψη ευθυνών και πάει λέγοντας.  Το συμπέρασμα είναι ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες η ομάδα δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ δεν προσφέρεται για να μπορέσει  η ομάδα να ορθοποδήσει.

Οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν τις απόψεις τους χτες. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί καμιά διοίκηση να μπορέσει να επιβιώσει αν έχει απέναντί της τον ΠΑΝΣΥΦΙ. Η γενναιότητα των αποφάσεων κάποιων θα κρίνει και το άμεσο μέλλον της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ έχει περάσει πολλές τέτοιες φουρτούνες και ξέρει να αντιδρά.  Στις περισσότερες από αυτές το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει καπετάνιο.  Φοίβος και Ιβάν καλούνται να αφουγκραστούν τις θέσεις της μάζας των οπαδών της ομάδας και να αποφασίσουν με μόνο κριτήριο το καλό του ΑΠΟΕΛ και όχι το προσωπικό τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!