Να επιβεβαιώσουμε τις προβλέψεις

Το 0-2 του πρώτου αγώνα καθιστά τον ΑΠΟΕΛ το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση και σήμερα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε. Η απώλεια βαθμών στον αγώνα πρωταθλήματος επανέφερε τον προβληματισμό και την μουρμούρα, τα οποία διογκώνονται όσο καθυστερεί και η πραγματοποίηση της δεύτερης μεταγραφής. Με αυτά τα δεδομένα και επίσης γνωστές τις αγωνιστικές  μας αδυναμίες θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα 90 λεπτά του απογευματινού αγώνα. Οι παίκτες βασικά αφού ο κόσμος λογικά θα είναι λίγος και  όπως μας έδειξε στον αγώνα με την ομόνοια προσαρμόζεται στα όσα βλέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Που θα κριθεί ο αγώνας

Η Αελ που θα παραταχθεί και πάλι χωρίς βασικά στελέχη λόγω Κοπα Αφρικα και τιμωριών έδειξε και στον πρώτο αγώνα ότι έχει τον τρόπο να δημιουργεί ευκαιρίες έστω και αν δεν είναι αποτελεσματική.  Η μετακίνηση του Μοράις στο κέντρο της άμυνας βοήθησε στο να λειτουργήσει καλύτερα η αμυντική μας γραμμή, οπότε και σήμερα το ζητούμενο θα είναι το μηδέν παθητικό.

Η ομάδα μας θα πρέπει να βρει τη λύση στο πρέσιγκ που επιδιώξει η Αελ και το ζητούμενο είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας που θα επιτρέψει να φτάνουμε με αξιώσεις στην εστία του Ντεκρά.

Μας λείπει το εύκολο γκολ και το ζητούμενο είναι να μπορέσουν οι μεσοεπιθετικοί να είναι αποτελεσματικοί στη δημιουργία αλλά και στο τέλειωμα των φάσεων. Θεωρητικά ένα γκολ μας αρκεί..

Η λογική λέει ότι η Αελ θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει σκοράροντας πρώτη έτσι ώστε να μπει στο κόλπο και να μας φορτώσει με άγχος, οπότε θα πρέπει να προσέξουμε όχι μόνο στα πρώτα λεπτά αλλά σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.

Ποιοι θα παίξουν

Θεωρούμε ότι ο δεν θα δούμε μαζικές αλλαγές αφού παρά το 0-2 του πρώτου αγώνα ο Γιοβάνοβιτς δεν θα ρισκάρει. Ο Χιώτης «χρεώθηκε» τους αγώνες κυπέλλου και θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ το πιο μεγάλο ερωτηματικό στην άμυνα αφορά το κατά πόσο θα αγωνιστεί ο Ολιβέιρα ή αν θα παραμείνει το δίδυμο Μπόρδα-Μοράις. Θεωρούμε πιθανότερο το δεύτερο με την επάναδο του Βραζιλιάνου να γίνεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπέκμαν είναι στην αποστολή και θεωρούμε ότι θα είναι ο παίκτης τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελε να δει βασικό. Στον αγώνα με την ομόνοια έδειξε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα και ίσως σήμερα τα δεδομένα να είναι καλύτερα. Ο Δανός θεωρείται περιφερειακός επιθετικός και ίσως τον δούμε να καλύπτει ένα από τα δυο άκρα αφού ο Μπενασούρ είναι απαραίτητος και δοκιμασμένη επιλογή στον άξονα.

Με αυτά τα δεδομένα η πρόβλεψη μας για τους έντεκα που θα αρχίσουν είναι η ακόλουθη: Χιώτης, Σέρχιο, Κλουκόφσκι, Μπόρδα, Μοράις, Τζιόλης, Πίντο, Μπενασούρ, Μπέκμαν, Μαντούκα, Ατόρνο  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!