Δοκιμάζονται αντοχές και ωριμότητα

Ο ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολη ομάδα από κάθε άποψη. Έγινε ακόμα δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια αφού οι επιτυχίες ανέβασαν τον πήχη των προσδοκιών σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Οι οπαδοί μας είναι απαιτητικοί απέναντι σε όλους και σε πολλές περιπτώσεις ξεφεύγουν είτε από την αγάπη τους προς την ομάδα είτε καθοδηγούμενη από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Η πίεση – απαίτηση για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι δεδομένη και τώρα που τέλειωσε το Champions League γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη. Είναι αυτή την πίεση που πρέπει να διαχειριστούν σωστά τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία. Εννοείται ότι στην προσπάθεια τους αυτή πρέπει να έχουν την στήριξη της διοίκησης που έχει και αυτή να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία και εμπέδωση του κατάλληλου κλίματος και τρόπου σκέψης.

Είναι δεδομένο ότι μετά από κάθε απώλεια υπάρχει η ανάγκη για άμεση επιστροφή στις νίκες προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία. Αυτό είναι και το ζητούμενο στον αγώνα με τον Ερμή το Σάββατο. Η ομάδα μας δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και όποιος το αρνείται βλέποντας αποσπασματικά τα θετικά στοιχεία ενός και μόνο αγώνα όπως αυτού με την Αεκ εθελοτυφλεί.

Η περίφημη βελτίωση που όλοι θέλουμε αλλά δεν έρχεται θα γίνει εφικτή και θα αποκτήσει διάρκεια αν γίνει σωστή διάγνωση των προβλημάτων και αν οι υπεύθυνοι με πρώτη και καλύτερη την τεχνική ηγεσία λειτουργήσουν σωστά και παραγωγικά.

Ο κόσμος με τη σειρά του πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ωριμότητα και πίστη στην ομάδα. Το να βρίζονται ή να αποδοκιμάζονται παίκτες ή προπονητές του ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι οπαδική κατάντια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!