Δώνης: Απαγορεύεται ο υπερβολικός σεβασμός

Η συγκέντρωση είναι σύμφωνα με τον προπονητή μας το στοιχείο που θα μας επιτρέψει να σταθούμε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο στον πιο δύσκολο αγώνα της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Ο Δώνης προέτρεψε παράλληλα τους παίκτες του να δείξουν σεβασμό αλλά όχι υπερβολικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σημερινή δημοσιογραφική:

Είναι ένας δύσκολος όμιλος, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το έργο μας είναι δύσκολο. Η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τον αντίπαλο να παίξει καλά, διότι κρατά την μπάλα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, θέλω να παίξουμε σεβασμό αλλά όχι υπερβολικό σεβασμό, για να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας».

-«Το κυριότερο για αύριο θα είναι να έχουμε συγκέντρωση. Δεν αρκεί να είμαστε προσεκτικοί για 20 λεπτά. Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να συνδυάσεις την διασκέδαση αλλά και να κυνηγησεις το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε καλή νοοτροπία».

-Στo πώς μπορεί να σταματήσει τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, ο Δώνης απάντησε: «Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας, με την ομαδική λειτουργία. Θα παίξουμε και μπάλα, ανεξάρτητα αν θα είμαστε πίσω από την μπάλα. Είμαστε ρεαλιστές».

-«Μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ και η Ατλέτικο δεν κάνουν εδώ τελική. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!