Δώνης: Δείξαμε χαρακτήρα, μας αδικεί το σκορ

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του ο Δώνης για τη σημαντική νίκη αλλά και με τη γνωστή του πλέον ευθύτητα δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα χρίζουν βελτίωσης. Ο προπονητής μας πιστεύει στην πρόκριση και θεωρεί ότι πολλά θα κριθούν στον εντός έδρα αγώνα με την Μακάμπι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νομίζω ότι πάντα εξαρτάται από τον τρόπο που έρχεται μια νίκη. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι η νίκη ήρθε κάνοντας ακόμα ένα βήμα μπροστά σε κάποια πράγματα. Σήμερα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Όταν δέχεσαι γκολ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, καταλαβαίνεται με την ψυχολογία πήγαμε στα αποδυτήρια. Η αλήθεια ότι τα άκουσαν και από μένα στο ημίχρονο, παρ΄όλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα, και μπορώ να πω ότι το σκορ μας αδικεί.

Για την αποβολή του Μπούντιμιρ: Είναι υποθετική ερώτηση, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Πριν και μετά την αποβολή ήμασταν ήρεμοι, είχαμε καλή ισορροπία στην αμυντική μας λειτουργία, και χάσαμε αρκετά κλασσικές ευκαιρίες παρ’ όλο που τελειώσαμε με δέκα.

Για τις στατικές φάσεις: Θα ξεκινήσω διαφορετικά την απάντηση μου. Η στατιστική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο λέγεται 60% γκολ, άρα δεν θα το χαρακτήριζα ως πληγή. Το διάστημα αυτό δεν υπάρχει η υπευθυνότητα που θα ήθελα. Όταν είναι από μακριά το φάουλ, τότε αναγκαστικά πας σε μια ζώνη με 7 παίκτες. Πολλές φορές παίζει ρόλο και το ύψος των αντιπάλων, είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις, και στα αμυντικά και στα επιθετικά.

Για την βελτίωση: Αν πίστευα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, τότε απόψε κιόλας θα έπαιρνα το αεροπλάνο για Ελλάδα. Αυτό που μπορώ να πω στις τέσσερις εβδομάδες που βρίσκομαι εδώ, είναι ότι προσπαθούμε μέρα με τη μέρα. Προσπάθουμε να βελτιώνουμε πράγματα μέρα με τη μέρα. Αν κερδίσουμε τη Μακάμπι, εμείς θα έχουμε το πλεονέκτημα την δεδομένη στιγμή. Πρέπει να ενωθούμε για να έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Δεν μπορώ καθόλου την ευθεία γραμμή. Δεν μου αρέσει οι ομάδες μου αν παίζουνε καλά, παίξανε. Πρέπει εμείς να επηρεάσουμε το παιχνίδι, τη ροή. Όταν αποδέχεσαι ό, τι συμβαίνει σημαίνει ότι δεν πάει κάτι καλά στην ομάδα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!