Δώνης: Tο χειρότερο μας παιχνίδι

Ο Δώνης αναγνώρισε ότι η ομάδα έκανε το χειρότερο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων κάνοντας παράλληλα έμμεση αναφορά στα πολλά προβλήματα που είχε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο προπονητής στάθηκε επίσης στην αξιπρεπή εμφάνιση των παικτών τους αλλά και στο ότι ακόμα είναι ανοικτή η πρόκριση στο Europa League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:

«Όταν ξεκινά ένα παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα δεχθείς γκολ από νωρίς. Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν το φαβορί, το επιβεβαίωσε, ενώ εμείς ήμασταν μια ομάδα με προβλήματα. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο και αυτό ήταν το χειρότερα μας παιχνίδι. Υπάρχουν δικαιολογίες λόγω των προβλημάτων, όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθήσαμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Το μόνο θετικό είναι το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Πλέον, από ότι φαίνεται στο τελευταίο παιχνίδι, θα κριθεί η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, ανεξαρτήτως του τι θα κάνουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα» ανέφερε ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Αν ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Γκόμες στο ημίχρονο…

«Δεν ήταν αναγκαστική. Ήταν εκτός προπονήσεων κάποιες μέρες. Είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου, αφού θεωρούσα ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Δεν ήθελα να ρισκάρω για να μην έχουμε περαιτέρω προβλήματα».

Για τον Ιωάννου… «Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Πιστεύουμε πολύ στο παιδί. Δεν ξέρει κανείς πότε θα χρησιμοποιηθεί κάποιος. Οι συγκυρίες τον έφεραν να χρησιμοποιηθεί

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!