Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος

Παρόλο που ακόμα δεν υπάρχουν αυστηρά χρονοδιαγράμματα σε σχέση με τον προγραμματισμό η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται καθοριστική. Τόσο η διοίκηση όσο και ο Δώνης θέλουν να ξεκαθαρίσουν κάποιες εκκρεμότητες με πιο σοβαρή και σημαντική αυτή του Ντε Βινσέτι. Τα δεδομένα για τον Αργεντινό είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Ολυμπιακός δεν τον έχει στα πλάνα του και προτιμά να τον πουλήσει θεωρώντας τη συγκεκριμένη περίοδο ιδανική. Από την άλλη ο παίκτης δεν πάει στα Εμιράτα αφού θεωρεί καλύτερη επιλογή τον ΑΠΟΕΛ. Οι εξ αποστάσεων διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό δεν προχωρούν όσο αποτελεσματικά θα ήθελε η πλευρά μας και είναι για αυτό που γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του πρωταθλητή Ελλάδας. Γίνεται αντιληπτό ότι αν δεν γίνει εφικτή η παραμονή του παίκτη θα πρέπει να βγούμε στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Ντε Βινσέτι.

Στη συνάντηση που επιδιώκεται θα ξεκαθαρίσει αν είναι εφικτός ο δανεισμός και του Παπάζογλου που είναι ο άλλος παίκτης που θέλει ο Δώνης για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και όχι μόνο.

Ο Σάκχο και ο κίνδυνος των προσδοκιών

Το βιογραφικό και τα highlights του Ντιάφρα Σάκχο κρίθηκαν ως ιδανικά από τους οπαδούς μας για τον παίκτη που ψάχνουμε στην επιθετική γραμμή. Η περίπτωση όμως του 24χρονου Σενεγαλέζου είναι παραπάνω από δύσκολη και είναι για αυτό που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από πλευράς διοίκησης στα ονόματα που διαρρέουν.

Και αυτό γιατί αν διαρρέουν περιπτώσεις παικτών όπως αυτή του Σάκχο και στο τέλος κλείσουμε κάποιον του οποίου το βιογραφικό κριθεί ως κατώτερο θα υπάρχει δικαιολογημένη δυσφορία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!