Εγκρίνεται ο αντι Ντε Βινσέτι!

Ένα νέο όνομα όσον αφορά τον πιθανό αντικαταστάτη του Ντε Βισνέτι διέρρευσε σήμερα που μας κάνει να ξεχάσουμε προσωρινά την απαράδεκτη καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού. Σύμφωνα με την Goalnews η ομάδα όχι μόνο ενδιαφέρεται αλλά σύμφώνησε με την Γιουβέντους για δανεισμό του 24χρονου Κριστιάν Πασκουάτο. Πρόκεται για μέσο που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Δώνης και τον οποίο η Γιουβέντους είναι διαθετημένη να στείλει στην Κύπρο για έναν χρόνο. Όπως μαθαίνουμε το deal έγινε εφικτό κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε στην Ιταλία ο Πρόδρομος Πετρίδης με παράγοντες της Γιουβέντους για θέματα ευρύτερης συνεργασίας. Όπως γίνεται αντιληπτό αν στραβώσει ξανά η περίπτωση Ντε Βινσέτι φαίνεται ότι υπάρχει μια εξίσου καλή αν όχι και καλύτερη επιλογή.

Ο Πασκουάτο την περσινή χρονιά αγωνίστηκε υπό μορφή δανεικού στην Πάντοβα όπου είχε εξαιρετική παρουσία ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στις  Λέτσε, Τορίνο, Ουντινέζε και Μπολόνια.

Η νέα διαρροή δείχνει την πίεση που νιώθουν οι υπεύθυνοι στο να δείξουν ότι υπάρχει πλάνο, επιλογές και πως η καθυστέρηση αξίζει το κόπο. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να δημοσιοποιούνται οι περιπτώσεις παικτών που προτείνονται αφού όταν αυτές ναυαγούν το πρόβλημα διογκώνεται.

Πάντως η προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι ο Ντε Βινσέτι λόγω του ότι δεν θα υπάρξει χρόνος προσαρμογής του ενόψει του αγώνα της χρονιάς. Η υπόθεση του Αργεντινού θα ξεκαθαρίσει μέχρι το μεσημέρι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!