Χωρίς τον Εφραίμ

Ούτε στο δεύτερο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους έγινε εφικτή η συμμετοχή του Εφραίμ αφού όπως προκύπτει ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί στη λίστα τραυματιών που βρίσκεται και ο Αλωνεύτης ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζεται ενόψει του 3ου προκριματικού του Champions League. Ο Εφραίμ προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα που τον εμποδίζει να αγωνιστεί στα φιλικά ενώ είναι άγνωστο σε ποιες εντάσεις προπονείται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Οι τραυματισμοί δεν είναι κάτι άγνωστο για το νέο μας απόκτημα και η σωστή διαχείριση τους είναι το ζητούμενο για τους υπεύθυνους.

Είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε ότι ο Εφραίμ έχασε και το περσινό βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώην ομάδας του γεγονός που τον επηρέασε στη συνέχεια.

Όσον αφορά την επίσημη ενημέρωση ο Άλεξ Κωνσταντίνου έχει θλάση δεύτερου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τραυματίας είναι τουλάχιστον ακόμα ένας παίκτης.

Για όσους ασχολούνται με τα τυπικά η ομάδα μας κέρδισε σήμερα την Lechia Gdans με 2-1. Τα τέρματα σημείωσαν οι Χαραλαμπίδης και Σιέρινταν ενώ στο αρχικό σχήμα βρέθηκε για πρώτη φορά ο Καρλάο που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Αμορίν

Στην αρχική εντεκάδα ήταν οι Παρντο, Αντωνιάδης, Σέρτζιο, Καρλάο, Αμορίν, Νούνο, Βίνι, Μπίδης, Νεκτάριος, Μαντούκα και Σιέρινταν.

Με τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου άρχισαν οι αλλαγές με όλους τους υπόλοιπους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!