Εισιτήρια για τους 8: Τιμές αναλόγως αντιπάλου

Το πιο σημαντικό θέμα που απασχόλησε τη διοίκηση στη τελευταία συνεδρία της ήταν η κοστολόγηση των εισιτηρίων για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για την προημιτελική φάση του Champions League και όπως πληροφορούμαστε η αντιπροσωπεία που θα μεταβεί στη Νιόν είναι έτοιμη να ενημερώσει την UEFA για την σχετική της απόφαση. Η διοργανώτρια αρχή απαιτεί από τις ομάδες να ενημερώνουν αμέσως μετά την κλήρωση και για τις τιμές των εισιτηρίων οι οποίες στην περίπτωση μας θα διαφοροποιούνται αναλόγως του ονόματος του αντίπαλου. Ουσιαστικά έχουν διαμορφωθεί τρία διαφορετικά πακέτα τιμολόγησης που αντικατοπτρίζουν την εμπορικότητα του αντιπάλου και την ανελαστικότητα στη τιμή που κρίθηκε ότι θα έχουν όσοι θελήσουν να δώσουν το παρών τους στον σπουδαιότερο αγώνα που έδωσε ποτέ κυπριακή ομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα το πιο ακριβό πακέτο είναι αυτό που θα τεθεί σε εφαρμογή σε περίπτωση που κληρωθούμε με μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Σε αυτή την περίπτωση τα εισιτήρια θα κοστολογηθούν στα 90 (Δυτική), 80 (Ανατολική )και 50 (Βόρεια και Νότια) ευρώ . Η τεράστια απήχηση που έχουν οι συγκεκριμένες ομάδες φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τιμολόγηση η οποία μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα ψηλή σε κάποιους. Το ρίσκο που υπάρχει είναι αν ο εντός έδρας αγώνας είναι ο επαναληπτικός και στην Ισπανία προκύψει κακό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο πακέτο που είναι κατά 10 ευρώ φθηνότερο συγκαταλέγονται οι Μίλαν, Μπάγερν και Τσέλσι ενώ η τιμή μειώνεται αντίστοιχα (πλήν της Βόρειας και της Νότιας) και για το τρίτο πακέτο που αφορά τις υπόλοιπες ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα σήμερα.

Όπως γίνεται αντιληπτό αν οι παίκτες φροντίσουν και πάλι,  ο ΑΠΟΕΛ θα βάλει στα ταμεία του αρκετά εκατομμύρια ευρώ (όλα προερχόμενα από χιλιάδες «άρρωστους»).

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!