Εκστρατεία νίκης

Μετά από τη γνωστή πλέον διακοπή Σεπτεμβρίου λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών το πρωτάθλημα επαναρχίζει με το δύσκολο αγώνα της ομάδας μας στο Παραλίμνι. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα μιας σειράς εξαιρετικά σημαντικών αγώνων μέσα από τους οποίους καλούμαστε να αποδείξουμε ότι το καλύτερο ρόστερ που είχαμε ποτέ μπορεί να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες. Οι αγώνες είναι τόσο δύσκολοι που όλοι σκέφτονται μόνο τον πιο κοντινό έτσι στο μυαλό όλων είναι η ΕΝΠ. Η αρνητική παράδοση των τελευταίων χρόνων επιβεβαιώνει ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγουμε νικητές από το Τάσος Μάρκου και αυτό θα κάνουμε.

Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει τις ιδιαιτερότητες τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και πως πρέπει να παρατάξει την ομάδα μας για να πετύχει το στόχο της. Όλοι θέλαμε να είναι στη διάθεση του οι Πίντο και Μαρσίνιο αλλά οι όποιες απουσίες δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία. Αυτοί που θα αγωνιστούν μπορούν να ανταπεξέλθουν και με το παραπάνω.

Δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές αφού όπως φάνηκε από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα ο προπονητής μας προτιμά τη σγυκεκριμένη χρονική στιγμή συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Μέσα στα πλαίσια αυτά θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Μποαβεντούρα στο αριστερό άκρο της άμυνας, οπότε η τετράδα θα συμπληρωθεί με τους Σολωμού, Ζόρζε και Γκριτσάροφ.

Στη μεσαία γραμμή ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Πίντο θα είναι ο Σατσιάς εκτός και αν γίνει η έκπληξη με έναν εκ των Μιχαήλ ή Μπρούσερ. Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί αφού πρόκειται για τους Μοραίς, Μπίδη, Αλμέιδα, Μαντούκα και Σολάρι. Είναι αυτοί που καλούνται με την απόδοση τους να πάρουν την ομάδα στους ώμους τους και να την οδηγήσουν στη νίκη.

Ο κόσμος για πρώτη φορά φέτος λόγω της τιμωρίας με Ερμή θα βρεθεί δυναμικά στο πλευρό των παικτών. Η προπώληση έδειξε τη δίψα και αποφασιστικότητα των οπαδών μας οι οποίοι από την αρχή του πρωταθλήματος στέλλουν το μήνυμα ότι η ομάδα θα έχει την υποστήριξη που πρέπει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!