Ενίσχυση παντού

Το παρελθόν διδάσκει ότι οι οποιοιδήποτε συναισθηματισμοί ή συμφέροντα απειλούν να βάλουν το ΑΠΟΕΛ σε μεγαλύτερες περιπέτειες. Όλοι απαιτούν ανανέωση του έμψυχου δυναμικού αφού η ομάδα που πρόσφερε απίστευτες συγκινήσεις και πέτυχε μοναδικά πράγματα έκλεισε τον κύκλο της. Η προσπάθεια αυτή άρχισε με την προσθήκη του Τρισκόφσκι και παρόλο που ο προπονητής τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι δε θα γίνουν πολλές μεταγραφές ίσως στο τέλος της ημέρας να πρέπει να γίνουν περισσότερες από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Σήμερα θα αγγίξουμε μια άλλη πτυχή της ανανέωσης που αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Θεωρούμε σωστό, φυσιολογικό και υγιές να επιχειρηθεί μια ανανέωση και σε επίπεδο διοικητικό συμβουλίου αφού έχει επέλθει κούραση και κορεσμός και σε αυτό το επίπεδο. Είναι φαινόμενο του έθνους μας και όχι μόνο του ΑΠΟΕΛ ο έρωτας με την καρέκλα και τα αξιώματα αλλά αυτό δεν μπορεί να μας σταματήσει. Εξάλλου η ανάγκη δεν είναι να αποχωρήσει ο πρόεδρος ή κάποιοι στενοί συνεργάτες του, έστω και αν μια μερίδα κόσμου θεωρεί επιβεβλημένο κάτι τέτοιο.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Από τη στιγμή που οι βασικότεροι συνεργάτες του Φοίβου Ερωτοκρίτου βρίσκονται στα διοικητικά εδώ και χρόνια (από προεδρίας Πετρίδη) είναι απαραίτητο ένα φρεσκάρισμα με αποελίστες οι οποίοι έχουν όρεξη, όραμα και αν είναι δυνατό χρήμα. Όση όρεξη και αν έχουν τα υφιστάμενα μέλη του δ.σ είναι φυσιολογικό να υπάρχει κορεσμός όταν επί θητείας τους το ΑΠΟΕΛ πέτυχε όλα όσα μπορούσε να καταφέρει μια ομάδα στην Κύπρο.

Το ενδεχόμενο ανανέωσης δεν θα πρέπει να βάλει τους νυν σε θέση άμυνας και να ακούσουμε την κλισέ και σικέ δήλωση ότι οι πόρτες του διοικητικό συμβουλίου είναι ανοικτές στον οποιονδήποτε. Και αυτό γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργούν κάποια πράγματα ακόμα και εντός συμβουλίου. Είναι για αυτό που η προσθήκη με νέους αποελίστες πρέπει να είναι επιδίωξη των ιδίων και όχι να αφεθεί στην πρωτοβουλία των από έξω.

AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!