Ενώπιων σημαντικών αποφάσεων

Ο Δώνης ξάφνιασε χτες με την επιλογή του να συμπεριλάβει τον Τζιμπούρ στο αρχικό σχήμα. Η εξαγγελία του μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ότι πλέον θα αγωνίζονται οι πιο έτοιμοι και πως τα μεγάλα ονόματα που ήρθαν από μεγάλες ομάδες θα πρέπει να προσαρμοστούν αλλιώς θα αποχωρήσουν είχε ως βασικούς αποδέκτες τους Ριίσε και Τζιμπούρ. Όπως και αν διάβασε τον αγώνα ο προπονητής μας και με όποια δεδομένα και αν είχε με τραυματίες ή ανέτοιμους για βασικούς, το δεδομένο είναι ότι έδωσε ακόμα μια ευκαιρία στον Αλγερινό. Ο Τζιμπούρ προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί αλλά δεν τα κατάφερε. Μπορεί να έτρεξε αρκετά, να προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις αλλά δεν έκανε αυτό που έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ και ίσως ο ίδιος.

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήταν εύστοχος στη φάση του 44 αλλά θα ήταν επίσης διαφορετικά αν δεν κερδίζαμε, οπότε τα αν δεν στέκουν στο ποδόσφαιρο!

Είναι για αυτό που η διοίκηση, ο Δώνης αλλά και ο Τζιμπούρ θα τεθούν άμεσα ενώπιων σημαντικών αποφάσεων. Μπαίνουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το παράθυρο για να διορθωθούν τα λάθη του καλοκαιριού ανοίγει διάπλατα.

Ο Δώνης σε συνεργασία με τη διοίκηση καλείται να κρίνει αν ο Τζιμπούρ έχει τις ψυχικές και αγωνιστικές δυνάμεις να παρουσιάσει κάτι εντυπωσιακά καλύτερο από αυτά που έδειξε μέχρι σήμερα. Στεκόμαστε στις ψυχικές δυνάμεις γιατί πρόκειται για έναν χαρακτήρα που όταν δεν του κάτσει το περιβάλλον δύσκολα μπορεί να κάνει και αυτά που θέλει και αναμένουν όλοι μέσα στο γήπεδο.

Η απόκτηση του Τζιμπούρ ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον Δώνη. Είναι παράλληλα αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα αν θα συνεχίσει να το παλεύει ή αν θα αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να έχει βοήθειες από τον Αλγερινό και να προχωρήσει στην αντικατάσταση του.

Εννοείται ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του παίκτη ο οποίος ίσως και να έχει πάρει την απόφαση του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!