Η ώρα των παικτών

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιστρέψει στις νίκες και αυτοί που θα το πετύχουν είναι οι παίκτες μας. Δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη για την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο είναι πολλές και ελπίζουμε να το έχουν αντιληφθεί όλοι στον Αρχάγγελο. Και αν ακόμα η ομάδα περνά περίοδο αγωνιστικής κάμψης θα πρέπει να βρίσκει τρόπο να κερδίζει τους περισσότερους αγώνες της και ο σημερινός είναι ένας από αυτούς που πρέπει να τα καταφέρει. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με χίλια δυο προβλήματα που θα επιχειρήσει όμως με κάθε τρόπο να μας στερήσει τη νίκη. Η εξάρτηση της Ομόνοια στον Ποτέ είναι δεδομένη και η εξουδετέρωση του θα έχει καθοριστική σημασία στην προσπάθεια να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι ο τρόπος ανάπτυξης του και η δυσκολία στο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για το θέμα και το ζητούμενο σήμερα είναι να σκοράρουμε όσες φορές χρειάζεται για να κερδίσουμε.

Οι επιλογές του Δώνη

Ο προπονητής μας πέραν του Χαραλαμπίδη έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και το ζητούμενο είναι να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές και όσοι αγωνιστούν να κουμαντάρουν. Ο Δώνης προανήγγειλε μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα ότι πλέον θα αγωνίζονται οι πιο έτοιμοι και ικανοί, οπότε θα δούμε και σήμερα μια 11αδα όπως αυτήν των αγώνων του Champions League.

Η θέση που πιθανών να σηκώνει συζήτηση και σκέψη είναι αυτή του δεξιού χαφ όπου ο Γκόμες θεωρείται το φαβορί αλλά οι Εφραίμ και Ντε Βινσέτι είναι επίσης επιλογές αφού πρόκειται για πιο επιθετικογενής παίκτες που αν αποδώσουν μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα ενώ ο Αργεντινός έχει και το γκολ.

Τόσο ο Ντε Βινσέτι όσο και ο Σιέρινταν αντιμετώπισαν προβλήματα τις τελευταίες μέρες τα οποία δεν κρίθηκαν σοβαρά για να τους κρατήσουν εκτός οπότε ο Δώνης θα κρίνει και θα πράξει αναλόγως.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!