Επίσημη τοποθέτηση από sigmalive

Λάβαμε από τη διεύθυνση του sigmalive την πιο κάτω ανακοίνωση την οποία με χαρά δημοσιεύουμε αφού βάζει μια τάξη στην αναστάτωση που δημιούργησε σε όλους μας η έλλειψη επαγγελματισμού από έναν ομονοιάτη-ακελικό «αθλητικογράφο». Μπράβο στους υπεύθυνους του site που έδρασαν άμεσα. «Το Sigmalive και η συντακτική ομάδα του αθλητικού τμήματος θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι η αλλαγή που έγινε στο επίμαχο άρθρο με τίτλο «Δεν σεβάστηκαν τους αδικοχαμένους» ήταν κακόβουλη και ο ένοχος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Το σωστό άρθρο, που δημοσιεύθηκε μάλιστα και στην εφημερίδα Σημερινή της Δευτέρας, είναι αυτό που εμφανίζεται αυτή την ώρα στην ιστοσελίδα μας.»

  Νωρίτερα είχαμε γράψει τα ακόλουθα:

Ένα άρθρο του sigmalive με τίτλο Δεν σεβάστηκαν τους αδικοχαμένους το οποίο δεν υπογράφει κανένας αθλητικογράφος ήταν αρκετό για να αναστατώσει πάρα πολλούς οπαδούς μας, οι οποίοι έκριναν τα γραφόμενα του γνωστού ειδησεογραφικού portal ως προκλητικά και άδικα για τον ΑΠΟΕΛ και τους οπαδούς του. Το συγκεκριμένο άρθρο πάνω στο οποίο μέσα σε λίγα λεπτά αφότου αναρτήθηκε έγιναν και παρεμβάσεις επιχειρεί να εξισώσει τα όσα έκαναν τα εδονόπουλα του ανίκανου προέδρου Χριστόφια κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου με το ότι οι οπαδοί μας μετά έβρισαν τον ανίκανο.

Στην προσπάθεια τους να μην κακοφανίσουν τα αρνιά αφού η πραγματική καταγραφή των γεγονότων θα τους άφηνε για ακόμα μια φορά εκτεθειμένους, στάθηκαν στο ότι μετά τον εθνικό ύμνο έκαναν αυτό που κάνει όλη η Κύπρο πλην του ακελ.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από το συγκεκριμένο άρθρο ή αν το sigmalive πήγε «θύμα» ενός αθλητικογράφου που δεν κατάφερε να αντέξει τη νέα ήττα. Το σίγουρο είναι ότι άφησε τη χειρότερη εντύπωση σε χιλιάδες οπαδούς μας για αυτό και τα δεκάδες εμαιλ διαμαρτυρίας που έλαβαν τόσο αυτοί όσο και εμείς.

Αναπόφευκτα και απόλυτα δικαιολογημένα αγανακτισμένοι οπαδοί μας μπαίνουν στη διαδικασία να τους απαντήσουν και καλά κάνουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!