Επιθετική θλάση

Απρόσμενο πρόβλημα στη γραμμή κρούσης της ομάδας φαίνεται να δημιουργείται αφού μετά την ελαφριάς μορφή θλάση που ταλαιπωρεί τον Αλμέιδα, ήρθε άλλη μια και για τον Σολάρι. Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της τεχνικής προπόνησης και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαφάνηκε το πρόβλημα. Όπως και στην περίπτωση του Αλμέιδα θα ακολουθηθεί μια συντηρητική θεραπευτική αγωγή αφού πρέπει να αποφευχθεί τυχόν υποτροπή Με αυτά τα δεδομένα και παρόλο που υπάρχουν ακόμα μέρες, η συμμετοχή και των δυο επιθετικών θεωρείται αμφίβολη ενόψει του αγώνα με την Αεκ. Οι επόμενες μέρες θεωρούνται καθοριστικές και για τους δυο αφού αν δεν καταφέρουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέχρι την Τρίτη θεωρούμε απίθανο να τους δούμε στο ΓΣΖ.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τον Μαντούκα ο οποίος ναι μεν προπονείται σε πιο έντονους ρυθμούς αλλά προέρχεται και αυτός από τραυματισμό, τότε το ενδεχόμενο απουσίας και των τριών θα είναι πρόκληση και πλήγμα για την ομάδα μας. Πρόκειται για τους παίκτες που έχουν ανταποκριθεί πλήρως στην ανάγκη για επιθετικές λύσεις αφού έχουν σκοράρει τα 27 τέρματα που πέτυχε μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ.

Με αυτά τα δεδομένα η έννοια μας στρέφεται στον Τρισκόφσκι τον οποίο έχουμε ανάγκη να επιστρέψει υγιής από τις υποχρεώσεις της εθνικής του. Ο Σκοπιανός αναμένεται να πάρει θέση βασικού στον αγώνα με την Ιρλανδία αφού θεωρείται και από τους συμπατριώτες του ως ιδανική επιθετική λύση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!