Ευρώπη τέλος

Η διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή έκανε όλους να συνειδητοποιήσουν ότι χάθηκε το πρωτάθλημα που τόσο θέλαμε αλλά ο κυριακάτικος αγώνας εξακολουθεί να είναι σημαντικός. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι και ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές τόσο πιο πολλές θα είναι οι πιθανότητες μας να φύγουμε από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος. Το να μην κατακτήσουμε τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή δεν είναι το τέλος του κόσμου ΑΛΛΑ έχουμε να ανάγκη να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Παρά τα όποια λάθη, παραλήψεις, κούραση και τραυματισμούς το ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη χρονιά όπως του αξίζει.

Το χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια στο Τσίρειο βόλεψε περισσότερο από όλους το παράρτημα που θέλει και θα έχει το απόγευμα της Κυριακής τον κόσμο στο πλευρό του. Παρά την περηφάνια όλων μας για το φετινό επίτευγμα των ποδοσφαιριστών (champions league) είναι αλήθεια ότι είμαστε απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας τον τελευταίο ένα και βάλε μήνα. Έχουμε καθήκον όμως να σταθούμε δίπλα τους και να τους βοηθήσουμε στην προσπάθεια που θα κάνουν.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Οι τραυματισμοί είναι πολλοί και σημαντικοί και η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική όσον αφορά τους Χιώτη, Πουρσαϊτίδη και Μοράις. Αν δεν προπονηθούν κανονικά τότε θα τεθούν και επίσημα εκτός πλάνων κάτι που θα αναγκάσει τον προπονητή να διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη μεσοαμυντική γραμμή. Με δεδομένη και την απουσία του Ηλία, καλείται κάποιος που θα μπορέσει να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και να σταματήσει τον Αλωνεύτη. Κόντης και Σατσιάς δεν μπορούν να ανταποκριθούν έχοντας απέναντι τους γρήγορους παίκτες οπότε η μοναδική επιλογή είναι ο Σολωμού που διαθέτει την απαιτούμενη ταχύτητα.

Τυχόν απουσία του Μοράις στερεί από το ΑΠΟΕΛ την ποιοτικότερη του μονάδα στη μεσοαμυντική γραμμή και πιθανόν ο Πίντο να καλύψει τη θέση αυτή έστω και αν στον τελευταίο αγώνα έδειξε επηρεασμένος από την αποχή. Οι απουσίες και η έλλειψη επιλογών ίσως φέρουν στο αρχικό σχήμα και τον Ζεβλάκοφ έστω και αν προέρχεται και αυτός από τραυματισμό. Σε διαφορετική περίπτωση θα δούμε στην κορυφή της επίθεσης τον Παπαθανασίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!