Ευχάριστη διάψευση

Η τελευταία μας αναφορά για το θέμα εμπλοκής του Χριστόφορου Τορναρίτη στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ δημιούργησε έντονη κινητοποίηση σε επίπεδο μεγαλομετόχων και όχι μόνο μέσα από την οποία προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννο Ιωαννίδη (γιο του Μιχάλη Ιωαννίδη) μας έχει τονιστεί κατηγορηματικά ότι ουδέποτε δεν έγινε μεταβίβαση μετοχών που ανήκουν στην οικογένεια Ιωαννίδη στον Τορναρίτη. Το τι φαίνεται ότι συμβαίνει παρασκηνιακά είναι μια προσπάθεια του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού να αποκτήσει σημαντικό πακέτο μετοχών στην ομάδα μας με τρόπο όμως που να μην έχει όφελος το παρών διοικητικό συμβούλιο. Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθούν οι κινήσεις του αφού γνωρίζει ότι υπάρχει σημαντικό ποσό αδιάθετων μετοχών προς πώληση.

Η πρόσφατη δήλωση του Τορναρίτη ότι κατέχει σημαντικό ποσοστό μετοχών της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είναι με αυτά τα δεδομένα όσο σοβαρή είναι και ο ίδιος αφού κανένας από τους μεγαλομετόχους δεν έχει παραχωρήσει ούτε μια μετοχή στον Τορναρίτη. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι στενοί συνεργάτες του έψαξαν επίσης το θέμα και από τη στιγμή που δεν προέκυψε καμία αλλαγή στα μητρώα θεωρούν με τη σειρά τους ότι τα όσα διαδίδει ο Τορναρίτης εμπίπτουν σε ένα ευρύτερο επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει στήσει.

Με αυτά τα δεδομένα το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ παραμένει ως έχει με τους Πρόδρομο Πετρίδη και Μιχάλη Ιωαννίδη να παραμένουν οι δυο μεγαλύτεροι μέτοχοι.

Προκλητικός ο Άγγελος
Σε μια ακόμα προκλητική κλήση διεθνών προχώρησε ο Άγγελος Αναστασιάδης αποδεικνύοντας την ύποπτη σχέση που έχει με τον Οκκά και όχι μόνον. Σε μια κίνηση που μπορεί να ερμηνευθεί ως έλλειψη σεβασμού προς το ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Κύπρου κάλεσε τον Σκέβο Χρίστου. Όλα αυτά ενώ γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θεωρείται ως κάτι περισσότερο από αχάριστος για όλους τους ΑΠΟΕΛιστες. Η στάση του Αναστασιάδη πρέπει να προβληματίσει έντονα το επίσημο ΑΠΟΕΛ αφού αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι δεν αξίζει να γίνονται θυσίες εις βάρος της ομάδας μας. Θυμίζουμε ότι προ μηνός ο Αναστασιάδης κλαψούριζε δημόσια για το ότι οι διαιτητές δε σέβονται τον Οκκά και τον Αλωνεύτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!