Και τώρα προγραμματισμός

Δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ο τελευταίος μας αγώνας εναντίον της Ομόνοιας αφού οι φανατικοί οπαδοί των δυο ομάδων έδρασαν με τρόπο που δεν άφησε περιθώρια στο διαιτητή του αγώνα. Ο αγώνας διακόπηκε προηγουμένως δυο φορές για αρκετή ώρα γεγονός που ανάγκασε τον Ανδρονίκου να προσθέσει 23 λεπτά καθυστέρησης. Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2 όταν διακόπηκε ο αγώνας αφού μπήκε στον αγώνα πιο δυνατά και όσο διεξήχθη ο αγώνας έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη.

Την τύχη του αγώνα πλέον θα κρίνει η δικαστική επιτροπή με το κατηγορητήριο και για τις δυο ομάδες να μην αφήνει περιθώρια για ελιγμούς. Οι δηλώσεις εξάλλου όλων αμέσως μετά τη διακοπή δείχνουν ότι αποδέχτηκαν το μοιραίο. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά όπου παίκτες και τεχνική ηγεσία έκαναν απίστευτα πράγματα στερώντας από τον αιώνιο μας αντίπαλο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το ΑΠΟΕΛ με τους 20 τίτλους πρωταθλήματος καλείται πλέον να επικεντρωθεί στον προγραμματισμό για τη νέα χρόνια έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Κάτι τέτοιο επιβάλλεται έτσι ώστε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται στην Ευρώπη αλλά και για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανοίξει ακόμα περισσότερο τα χαρτιά του τις αμέσως επόμενες μέρες αφού προτού αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμότητες. Πιο σημαντικές είναι αυτές που αφορούν τους Σεγκιρί, Φλορέα, Παουλίστα αλλά και Ονουάτσι. Η περίπτωση Φλορέα φαίνεται να είναι ξεκάθαρη αφού μετά από δυο χρόνια παρουσίας δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του.

Με παραπανίσια κιλά επέστρεψε ο Μπρέσκα
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Κύπρο και επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Τη Δευτέρα θα περάσει από αξονικό τομογράφο και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα πρέπει να ξεκουραστεί για ένα δεκαπενθήμερο. Το τι φαίνεται να προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι ο Μπρέσκα επέστρεψε με παραπανίσια κιλά και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα αφού θα είναι παροπλισμένος και για τις επόμενες εβδομάδες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!