Ευχαριστούμε για όλα, Ατόρνο

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής δέχτηκε να αποχωρήσει σήμερα από την ομάδα μας προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο ΑΠΟΕΛ. Μετά από 4 χρόνια ο Άλτο Ατόρνο αποτελεί παρελθόν και φεύγοντας μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Παραγουανός πέρασε από χίλια μύρια κύματα και παρόλο που αρχικά αμφισβητήθηκε στο τέλος κρίθηκε σωστά από όλους.

  Ο τρομερός τραυματισμός του και η ταλαιπωρία που πέρασε για έναν χρόνο ήταν το μελανό σημείο στην καριέρα του και παρά τις ενδείξεις και απόψεις βρήκε τη δύναμη να επανέλθει. Το έκανε μάλιστα με τρόπο που βοήθησε τον ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα. Ναι, αναφερόμαστε στο χρυσό τέρμα που πέτυχε στον αγώνα με την ομόνοια.

Προσωπική δήλωση Aldo Adorno

Αποχωρώ από τον ΑΠΟΕΛ μετά από 4 όμορφα χρόνια. Από το 2011 μέχρι και σήμερα ήταν για μένα μια περίοδος που θα θυμάμαι με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Υπήρξαν και οι άσχημες στιγμές, όπως ο πολύμηνος τραυματισμός μου, όμως ακόμη και σε εκείνο το διάστημα, ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε δίπλα μου και μου συμπαραστάθηκε και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή.

Αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΑΠΟΕΛ παρά το ότι διατηρώ συμβόλαιο, για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Κρίνω ότι δεν θα έχω τον αγωνιστικό χρόνο που θα επιθυμούσα ως ποδοσφαιριστής. Αυτή την στιγμή έχει προκύψει για μένα, ενδιαφέρον από μια άλλη ομάδα που μου εγγυάται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Για αυτό και κρίνω ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για να αποχωρήσω, σαν πραγματικός φίλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς για αυτά τα 4 χρόνια που πέρασα σε μια ομάδα που μου χάρισε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές. Που μου έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσω τίτλους και να αγωνιστώ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο, στο UEFA Champions League.

Ευχαριστώ καταρχήν τους συμποδοσφαιριστές μου για το καλό κλίμα που είχαμε μεταξύ μας και για όλα όσα πετύχαμε μαζί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση και προσωπικά τους Φοίβο Ερωτοκρίτου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι οποίοι επένδυσαν σε μένα και ταυτόχρονα μου συμπαραστάθηκαν, ανανεώνοντας και το συμβόλαιο μου, σε μια περίοδο που δεν ήταν καν βέβαιο ότι θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Επί θητείας τους πέραν από τους στόχους της ομάδας πέτυχα και πολλούς προσωπικούς στόχους με την εμπιστοσύνη που μου επέδειξαν ως ποδοσφαιριστή.

Ευχαριστώ την νυν διοίκηση και τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Με αντιμετώπισαν πάντα ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δείχνοντας την πίστη τους για την ποδοσφαιρική μου αξία αλλά και ως άνθρωπο με την φιλία και την καλή σχέση που διατηρήσαμε και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Η αγάπη τους αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσα την φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήτα απίστευτη. Με έκαναν να νιώσω ξεχωριστός, το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Με υποστήριξαν και στα καλά και στα δύσκολα και για μένα θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

To φωτο-στορι του Ατόρνο

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X