Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει σήμερα την προσπάθεια του για κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος κάτι που δεν έχει πετύχει τα τελευταία 80 χρόνια. Η Αεκ μας περιμένει στο ΓΣΖ και μετά την πεντάρα που έριξε στον Απόλλων την 1η αγωνιστική θέλει να τρελάνει κόσμο και σήμερα. Από την άλλη η ομάδα μας πρέπει να δείξει πολλά όχι μόνο σήμερα αλλά την επόμενη τριμηνία όταν θα έχει να διαχειριστεί τη συμμετοχή της στο Champions League σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κανένας Μέσι ή Ιμπαήμοβιτς δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει. Η προσέγγιση του Πάρντο είναι καταγραμμένη και πρέπει να αποτελεί τον πιστό οδηγό όλων στον Αρχάγγελο.

Είναι λοιπόν σημαντικό για την ομάδα μας αρχίζοντας από σήμερα να δείξει ότι έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και ωριμότητα τους αγώνες πρωταθλήματος.

Η άλλη παράμετρος που θα κρίνει πολλά είναι η διαχείριση του ρόστερ κάτι που ήδη ζούμε έντονα με αφορμή τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι Καρλάο και Αμορίν. Ο κίνδυνος να αγωνιστούμε απόψε απέναντι σε μια επικίνδυνη επιθετικά ομάδα με ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο που πρώτη φορά θα αγωνιστεί μαζί είναι ορατός..

Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να φύγουμε νικητές από το ΓΣΖ και ο Δώνης το ξέρει πολύ καλά και είναι για αυτό που δεν θα κάνει ριζικές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα του τελευταίου αγώνα. Παίκτες όπως οι Αλωνεύτης, Εφραίμ και Χαραλαμπίδης που διεκδικούν συμμετοχή μπορούν να δώσουν βοήθειες χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες και η ομοιογένεια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!